Süper gidiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper gidiyor


 

Mersin Süper Amatör Liginde A ve B grubunda oynanan 7’nci hafta maçları ile şampiyonluk yarışı hız kazandı.

BARIŞ ÇOBAN

 

Bölgesel Amatör Lige çıkmak için mücadele eden ekiplerin mücadelesi nefesleri kesiyor. A grubunda haftaya lider giren Camspor Akdeniz Belediyespor ile berabere kalınca liderliği Mezitli 33 Spor’a kaptırdı. B grubunda ise lider Erdemli Belediyespor kazanarak yoluna devam etti. Her iki grupta da ligde kalma mücadeleleri şampiyonluk yarışı kadar ilgi çekmeyi başardı.

 

KOLTUK GİTTİ

Haftaya lider giren Camspor Akdeniz Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada 2-2 berabere kalınca 3 puanın yanı sıra liderliği de kaybetti. Haftanın bol gollü ve keyifli geçen maçta ekiplerin sergilediği tempolu oyun izleyenleri mutlu etti. Baş baş oynanan maçta 4 gol çıkmasına rağmen kazanan çıkmayınca puanlar paylaşıldı 2-2.

Bu sonuçla Camspor liderliği Mezitli 33 Spor’a kaptırırken ev sahibi Akdeniz Belediyespor zirvenin 3 puan gerisine düştü. Camspor hafta sonu İdman Yurdu 1925’i konuk edecek. Akdeniz Belediyespor ligin 8’nci haftasında Silifke İdman Yurdu ile karşılaşacak.

 

YENİ LİDER MEZİTLİ

Sessiz ve derinden gelen Mezitli 33 Spor farklı kazanarak liderlik koltuğuna oturdu. Hafta sonu lige şampiyonluk parolası ile başlayan, ancak arka arkaya yaşadığı puan kayıpları ile zirveden uzaklaşan Silifke İdman Yurdu’nu konuk eden Mezitli temsilcisi karşılaşmayı 5-1 kazanarak 1 maç fazlasıyla lider oldu. Maçın büyük bölümünde üstün oynayan Mezitli ekibi bir birinden güzel 5 gol atarak zor olan maçı kolaya çevirdi.

Karşılaşmayı 5-1 kazanan Mezitli ekibi 3 puanın yanı sıra liderliği de aldı.16 puan ile lider olan Mezitli 33 Spor hafta sonu BAY geçecek. Maç yapmadan haftayı geçecek olan Mezitli ekibinin gözü kulağı rakiplerinde olacak.

 

TAKİBE DEVAM

Ligde bu hafta evinde lider Camspor’u ağırlayan Akdeniz Belediyespor 2-2 berabere kalarak hem zirve yarışında bende varım dedi hem de lider Camspor’a çelme takarak liderlikten etti. 4 gollü karşılaşmada her iki ekibinde cesur oyunu maça keyif kattı. Haftaya 3’ncü sırada giren Akdeniz Belediyespor Silifke İdman Yurdu’na konuk olacak.

 

ALT TARAFTA KARIŞIK

Şampiyonluk yarışı kadar ilgi çeken ligde kalma mücadelesinde henüz galibiyeti bulunmayan Kuvayi Milliyespor 7 maçta aldığı 2 beraberlikle son sırada yer aldı. Bir basamak üstünde ki Mersin Yolspor ve İdman Yurdu 1925’in 4’er puanı bulunuyor.

 B grubunda haftaya lider giren Erdemli Belediyespor Erdemli derbisini kazanarak liderliğini sürdürdü. Diğer bir Erdemli derbisinde ise gol sesi çıkmayınca karşılaşma başladığı gibi bitti.

 

DERBİDEN LİDER ÇIKTI

Erdemli’de oynanan  derbide Erdemlispor ile Erdemli Belediyespor 3 puan için sahaya çıktı. 4 gollü karşılaşmada Erdemli Belediyespor karşılaşmayı 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. 6 karşılaşmada 14 puan toplayan Erdemli ekibi liderliğini korudu. Karşılaşmayı 3-1 kaybeden Erdemlispor 3 puanda kalarak tehlikeli bölgeden çıkamadı.

Erdemli Belediyespor ligin 7’nci haftasında ligde tek galibiyeti bulunan, ligin dibinde yer alan Tarsusgücü’ne misafir olacak. Tehlikeli bölgede bulunan Erdemlispor ise şampiyonluk mücadelesi veren Mut İdman Yurdu Belediyespor’u ağırlayacak.

 

GOL YAĞMURU YAŞANDI

7 golün atıldığı karşılaşmada Mersin 33 FK ligde zor günler geçiren Akdenizgücü’nü 4-3 yenerek rakibini ateşe attı. Tempolu ve bol gollü geçen karşılaşmada girdiği pozisyonları daha iyi değerlendiren Mavi Beyazlı ekip 4 gol atarak 3 puanı hanesine yazdıran ekip oldu. Aldığı 3 puan ile liderin 1 puan gerisinde takibini sürdürdü.

Oynadığı 6 karşılaşmada 1 galibiyet alabilen Akdenizgücü geçen sezonu mumla arıyor. Tehlikeli bölgede yer alan Akdenizgücü 8’nci sırada yer alan Erdemlispor’un 3 , 9’ncu sırada yer alan Akdenizgücü 3 ve son 10’ncu sırada yer alan  Tarsusgücü’nün 3 puanı bulunuyor.

 

KAZANAN ÇIKMADI

Erdemli’de oynanan 2’nci derbide Erdemli Yörükspor Erdemli Limonspor ile karşılaştı. 2 güçlü ekibin karşılaşmasında gol sesi çıkmadı 0-0. Maç öncesi yaşananlar ise tüm takımlara örnek olacak şekildeydi. Maç yemeğini her iki ekipte birlikte yan yana yedi. Dostane geçen maçta hiçbir gerginlik yaşanmadı.

Erdemli Yörükspor aldığı 1 puan ile liderliğini kaybederek haftaya 11 puan ile 3’ncü sırada girdi. Lige büyük umutlarla giren, güçlü kadro kuran Erdemli Limonspor’da hayal kırıklığı sürüyor. Oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet,  2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak şampiyonluk yarışından uzaklaştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA