Toroslar’da 14 bin metrekare tarla icradan satılık | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da 14 bin metrekare tarla icradan satılık


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Toroslar ilçesinde 14 bin metrekare tarla icradan satılığa çıkartılacak. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre, Mersin 4. İcra Dairesince bir borçtan dolayı Mersin’in Toroslar ilçesinde 14 bin metrekare tarla icradan satılığa çıkartılacak.

Mersin ili, Toroslar İlçesi, Arslanköy Mahallesi Akkuyu Mevkii, 119 ada, 116 parselde bulunan tarlanın dikdörtgene yakın geometrik yapıda olduğu, kısmen düz bir zemine sahip olduğu, parselin yaklaşık yüzde 40’ının tarıma elverişli hale getirildiği, diğer bölümlerinin taşlık olduğu, tarıma elverişli hale getirilmeden kullanımının mümkün olmağı, parselin üzerindeki tarıma elverişli bölüm üzerinde eskiden tarımsal faaliyet yapıldığı anlaşılmakla birlikte haciz sırasında herhangi bir zirai ürün bulunmadığı, parselin kuru tarım arazisi olduğu, çevresindeki parsellerin yüzde 95 seviyesinde taşlık durumda olduğu ve tarımsal faaliyetin yapılmadığı, zira hava koşulları ve rakım yüksekliği sebebiyle bölgede zirai faaliyeti yapılamayacağı veya çok kısıtlı bir zaman aralığında ve kısıtlı ürün yetiştiriciliğinin yapılabileceği değerlendirilmiştir. Ayrıca bölgede tek tük havyacılık faaliyetinin icra edildiği görüldü

İmar planları dışında, kadastral parsel olan arsa kıymeti 116 bin 421,36 TL bedelle satışa çıkartılacak.

Arsa ilk olarak 29 Kasım 2022 tarihinde saat 13:59’da, alıcı çıkmaması halinde ise ikinci olarak 30 Aralık 2022 günü saat 13:59’da ihaleye çıkarılacak.

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA