Mersin halkı çiçekçisi ile internetten buluşacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin halkı çiçekçisi ile internetten buluşacak


 

Haber Merkezi

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odasının 3. İstişare Toplantısı, Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği toplantı salonunda yapıldı.

Projede görev alan Mersin ESOB Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş’ın sunumuyla kürsüye gelen Çiçekçiler Odası Başkanı Ahmet Özdemir açılış konuşmasını yaptı. Başkan Özdemir konuşmasında çiçekçi esnafının internet satış ağına geçmesini ‘Esnaf Seninle’ programı ile başlattık. Esnaflarımıza ve Suriyeli vatandaşlarımıza ayni ve nakti yardım girişimleri yaparak faaliyete geçirdik. Ucuz mal temini ile esnafımıza ilk elden mal temini sağladık. Bugünde esnafımızın çırak- kalfa ve usta sorunu ile ilgili istişarelerimizi ilgili kişi ve kurumlarla hep birlikte tamamlayacağız” dedi.

Ardından Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer bir konuşma yaptı. Başkan Dinçer, Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yeni yönetiminin  çalışmalarına değinerek, eğitime büyük önem veren yönetim kurulunun  kısa zamanda 3. İştişare toplantısını yapmasından dolayı tebrik etti.

BİLMER Proje Koordinatörü Ahmet Yaman da, toplantıya katılan çiçekçi esnafına  Mersin ESOB ile Uluslararası Çalışma Örgütü arasında ILO Mülteci Destek Programı ve “Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları için İnsana Yakışır İş Fırsatlarının Desteklenmesi”projesi ile Türkiye’de Kaliteli Çıraklık ve Mesleki Eğitim Yoluyla Suriyeli ve Ev Sahibi Toplulukların İstihdama Erişimlerinin Kolaylaştırılması Programı (İstihdam için Mesleki Eğitim Programı-İMEP) projesini anlattı .

Kent halkını Mersin esnafı ile buluşturan Esnaf Seninle projesinin koordinatörü Serkan Karakaya da, toplantıya katılan çiçekçi esnafını internet satış ağı ile ilgili bilgilendirdi. Toplantıya ekibi ile gelen Serkan Karakaya, sistemin kullanılması hakkında detaylı bilgiler verdi. Toplantı çiçekçi esnafının soru ve cevap, dilek ve temennileri ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA