MFD’den görkemli 35 yaş kutlaması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MFD’den görkemli 35 yaş kutlaması


 

Mersin’in tanıtımına ve gelişimine katkı sunan önemli işlere imza atan Mersin Fotoğraf Derneği (MFD) kuruluşunun 35. yılını Mersin’in Doğal ve Kültürel Zenginlikleri Sergisi ile kutluyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Fotoğraf Derneği’nin (MFD) kuruluşunun 35. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında “Mersin'in Doğal ve Kültürel Zenginlikleri MFD 35. Yıl Üye Fotoğrafları Sergisi” düzenlenen törenle açıldı. Bir hafta soyunca Yenişehir Belediyesi Sanat Galerisinde açık kalacak sergi daha sonra dernek sergi salonunda Mersinlilerle buluşacak.

Sergiyi gezen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, MFD üyelerine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

200 ÜYEMİZ VAR

MFD Başkanı Hayrettin Kırdı da, etkinliğe katılarak kendilerine destek verenlere teşekkür ederek, “Derneğimiz 1987 yılında Selami Türk, Fevzi Eryılmaz, Bülent Akbaş, Mesut Görmek, Ateş Dövücü, İhsan Caferi ve Muzaffer Tunca tarafından kuruldu. Hali hazırda 200'e yakın üyemiz bulunmakta olup, derneğimiz bugüne kadar 8 tane uluslararası fotoğraf yarışması yaptı ilk dijital fotoğraf yarışması Türkiye'de yapan derneğiz

Faaliyetlerimiz kapsamında üyelerimiz için düzenli olarak fotoğraf gezileri yapıyoruz. 2013 yılında aldığımız dernek binasında yaz ayları hariç her salı perşembe fotoğraf gösterileri sergiler ve film gösterimi gerçekleştiriyoruz.  Dernek için tüm etkinliklerimiz herkese açık ve ücretsizdir. Bugüne kadar Mersin'de fotoğraf severler için temel fotoğraf eğitimi yüzden fazla eğitim verildi ve verilmeye devam edecek” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA