EN AĞIR CEZAYI ALSIN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EN AĞIR CEZAYI ALSIN!


 

Mersin’de kurban bayramının ikinci günü 2 kişinin ölümüne neden olan ve 15 yıla kadar hapis talebi ile yargılanan Ahmet Hakan Tıraş (20), 27 Ekim’de hakim karşısına çıkacak. Kemal Yılmaz’ın ailesi sanığın en ağır cezayı almasını isteyerek, adalet istediklerini söylediler.

HEDİYE EROĞLU

Mersin'in Toroslar ilçesinde, motosikletteki Halil Ata (34) ile Kemal Yılmaz'a (30) hafif ticari araç ile çarparak ölümlerine neden olan tutuklu sanık Ahmet Hakan Tıraş (20), 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak. Duruşma 27 Ekim 2022 günü Mersin 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek. 

Korkunç kaza, 10 Temmuz'da Çopurlu mevkisinde meydana geldi. Tali yoldan kontrolsüz olarak ana yola çıkan Ahmet Hakan Tıraş'ın kullandığı 05 LP 033 plakalı hafif ticari araç, Halil Ata yönetimindeki 34 YS 1499 plakalı motosiklete çarptı.

Kazada Halil Ata ile arkasında oturan arkadaşı Kemal Yılmaz, hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Ahmet Hakan Tıraş, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İki ailenin itirazı ile yeniden gözaltına alınan Ahmet Hakan Tıraş, bir kez daha serbest bırakıldı. İkinci itiraz sonrası Tıraş hakkında bu kez yakalama kararı çıkarıldı. 3'üncü kez yakalanan Tıraş, 'taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklandı.

 

KUSURLU BULUNDU

Tutuklu sanık Ahmet Hakan Tıraş hakkında, Cumhuriyet Başsavcılığı'nca iddianame hazırlandı. İddianamede, Tıraş'ın kural ihlali yaparak kazanın oluşumunda asli kusurlu olduğu vurgulandı.

Cumhuriyet savcısı, tutuklu sanık için 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep etti.

 

CEZASIZ KALMAMALI

Kemal Yılmaz’ın amcasının oğlu Ali Gezen, gazetemize konuşarak bayramı kana bulayan acı olayla ilgili, “En ağır cezayı almasını istiyoruz. Adalet bulsun istiyoruz. Yürekler yandı, bir daha böyle bir şey yaşanmasın, bu ihmal cezasız kalmamalı. Sanığın en ağır cezayı almasını istiyoruz” dedi.

 

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA