MİY zorlu deplasmanda! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY zorlu deplasmanda!


 

Grubunda lider olan Mersin İdman Yurdu, Cumartesi günü zorlu Elazığspor deplasmanında sahaya çıkacak. Mersin ekibi liderliğini korumak isterken, geçen hafta 52 Orduspor FK’ya 5-1 yenilen Elazığ ekibi, bu maçı telafi etmek istiyor.

BARI ÇOBAN

 

TFF 3. Lig 1. Grup’un 7. haftasında Yeni Mersin İdman Yurdu, Entegre Solar Elazığspor’a konuk olacak. Cumartesi gün saat 14.00’ta Doğukent Hıdır Bilek Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Ankara bölgesinden C klasman hakemi Burak Demirkıran yönetecek.
Sezona iyi bir başlangıç yapan Kırmızı Şeytanlar, oynadığı 6 maçta topladığı 15 puan ile ligde 1’inci sırada yer alırken; ev sahibi Elazığspor ise 10 puan ile 6’ncı basamakta bulunuyor.

Oynadığı son 4 maçtan da galibiyetle ayrılan ve 3 puan alarak galibiyet serisini sürdürmek isteyen Mersin ekibi liderliğini korumanın hesaplarını yaparken, geçen hafta 52 Orduspor FK’ya 5-1 yenilen Elazığ ekibi, bu maçı telafi etmek istiyor.

Kırmızı Lacivertlilerde, sakatlığı geçen Muğdat Çelik kadroya dahil edilirken; sarı kart cezalısı Aslan Gök ise kritik maçta forma giyemeyecek.
 

“İNŞALLAH, LİDER DÖNERİZ”
Teknik Direktör Ersin Aka yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan ve Elazığ’a hareket eden Kırmızı Lacivertliler, maçtan önceki son antrenmanını bugün gerçekleştirerek maç saatini beklemeye geçecek.
Maç öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ersin Aka, “Ligdeki en zor deplasmanlardan birine gidiyoruz. Elazığspor geçen seneden kurulu olan ve birbiri ile oynamaya alışmış bir takım. Sezona da iyi başladılar. Biz de hafta boyunca rakibimizi iyi analiz ettik ve çalışmalarımızı buna göre gerçekleştirdik. Haftaya lider giriyoruz. İnşallah Elazığ deplasmanından da galibiyetle ayrılarak lider gittiğimiz deplasmandan lider döneriz” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA