YENİ AKADEMİSYEN ALIMI ÖNCESİ GÖZLER MEÜ’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİ AKADEMİSYEN ALIMI ÖNCESİ GÖZLER MEÜ’DE


 

Kasım ayında yönetimin değişeceği Mersin Üniversitesi (MEÜ) 43 yeni öğretim elemanı alacak. Ancak MEÜ’nün sık sık kadrolarına yönelik liyakat eleştirileri ile gündeme gelmesi nedeniyle alımlar kamuoyunda yakından takip ediliyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Kasım ayında yönetim değişimi beklenen Mersin Üniversitesi (MEÜ), bu kritik süreç öncesi dikkat çeken bir uygulamaya imza atarak, 43 yeni akademisyen alımı için duyuruya çıktı. Duyuru ilanında başvuruların 17 Ekim 2022 tarihine kadar yapılabileceği belirtildi.

Alımlar kapsamında Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümüne 1 Dr. Öğr. Üyesi, Devlet Konservatuvarı Müzik Yaylı Çalgılar için 1 Dr. Öğr. Üyesi, Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler       Bölümüne 1 Ortodonti ve Protetik Diş Tedavisi için 1 Dr. Öğr. Üyesi, Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümüne 1 Profesör ve 1 Dr. Öğr. Üyesi ile 1 doçent, Yabancı Diller Eğitimi Bölümüne İngiliz Dili Eğitimi ile ilgili 1 Dr. Öğretim üyesi, Erdemli Meslek Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü için 1 doçent ve 1 öğretim üyesi, 

Fen Fakültesi   Biyoloji Bölümüne Moleküler Biyoloji için 1 Dr. Öğr. Üyesi, Biyoteknoloji için 1 doçent, Matematik            Bölümüne Analiz ve Fonsiyonlar Teorisi için 1 profesör, geometri için 1 doçent, Matematiğin Temelleri ve Matematiklojik için 1 doçent, Uygulamalı Matematik için 1 doçent, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Arkeoloji Bölümü için 1 doçent, İngiliz Dili ve Edebiyatı için 1 doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü için 1 Dr. Öğr. Üyesi, İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü için 1 din bilimleri  profesörü, 1 Arap Dili ve Belagatı profesörü, 1 kelam ve itikadı İslam mezhepleri profesörü, 1 tefsir         doçenti, Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü için 1 Dr. Öğr. Üyesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü için 3 Dr. Öğr. Üyesi, Silifke Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü için 1 organik tarım işletmeciliği profesörü, Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor  Bölümü için 4 doçent, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Gıda Teknolojisi Bölümü için 1 doçent, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü için 1 doçent,       Tıp Fakültesi   Cerrahi Tıp Bilimleri     Anesteziyoloji ve Reanimasyon Bölümü için 1 doçent, 1 Tıbbi Patoloji Profesörü, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları (Neonatoloji)           Profesörü, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları (çocuk nefrolojisi) doçenti, 1 öğretim üyesi, 1 iç hastalıkları (Alerji Ve Klinik İmmünoloji Hastalıkları)            Dr. Öğr. Üyesi, 1 iç hastalıkları (yoğun bakım) Dr. Öğr. Üyesi, 1 kardiyoloji Dr. Öğr., 1 biyofizik Dr. Öğr., 1 tıbbi biyokimya profesörü, Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü için 1 turizm işletmeciliği profesörü alınacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA