SÜPER ÇEKİŞME | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER ÇEKİŞME


 

BARIŞ ÇOBAN

 

Mersin Süper Amatör Ligde 2.hafta geride kaldı. A grubunda 19 gol atılırken B grubunda 13 gol sesi çıktı. A grubunda ilk hafta liderlik koltuğuna oturan Camspor 2’nci haftada da koltuğunu koruyarak liderliğini sürdürdü. B grubunda ise ilk hafta lider olan Erdemli Limonspor’dan bir başka Erdemli ekibi olan Erdemli Yörükspor liderliği devraldı.

 

LİDERLİĞİ SEVDİ

A grubunda 2 haftadır liderlik koltuğunda oturan Mersin Camspor Kuvayi Milliye engelini geçerek 2’de 2 yaptı. Seyfi Ali Türkoğlu sahasında oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarında ev sahibi K. Milliyespor etkili oynasa da daha tecrübeli ve yetenekli oyunculara sahip olan Camspor golü bulan taraf oldu. Arka arkaya buldukları gollerle karşılaşmayı 4-0 kazanan Mavi Beyazlı ekip 3 puanın sahibi oldu.

Liderlik koltuğunu koruyan Camspor hafta sonu evinde Tarsus Belediyespor’u konuk edecek. Tarsus temsilcisi 6 puan ile ligde averaj ile 3’ncü sırada bulunuyor. Camspor’a 4-0 kaybeden K.Milliye ligin 3’ncü haftasında Silifke İdman Yurdu deplasmanına gidecek.

 

ZİRVEYİ SEVDİ

İki de 2 yapan bir başka kulüp Mezitli 33 Spor oldu. Deplasmanda Mersin Ormanspor ile karşılaşan Mezitli ekibi karşılaşmayı 4-1 kazandı. Ligin yeni ekibi olmasına rağmen lige iyi bir başlangıç yaparak ilk 2 maçını kazanan Mezitli 33 Spor averaj ile ligde 2’ncilik koltuğuna oturdu. Mezitli temsilcisi hafta sonu evinde Karacailyas Veteranlar Kulübünü ağırlayacak.

 

İSTEDİKELRİNİ ALDILAR

Ligin 6 puanlı ekiplerinden Akdeniz Belediyespor Mersin Yolspor ile çekişmeli bir maçtan çıktı. Başa baş oynanan maçta toplamda 3 gol atıldı. Konuk ekip Akdeniz Belediyespor attığı 2 golle karşılaşmayı 2-1 kazanarak zirve yarışında bende varım dedi. Akdeniz Belediyespor hafta sonu evinde Mersin Ormanspor ile oynarken Mersin Yolspor ise İdman Yurdu 1925 ile karşılaşacak.

B grubunda lider değişirken Limonspor’un evinde kaybetmesi haftanın sürprizi olarak öne çıktı

 

YÖRÜKLER LİDER OLDU

 Bu sezon lige çıkan, Yıldıray Keser ile ilk 2 maçından galibiyet ile ayrılan Erdemli Yörükspor haftaya lider girdi. Evinde Tarsusspor iel oynayan Erdemli temsilcisi üstün bir 90 dakika çıkardı. Bir çok gol pozisyonu üreten Yörükspor 2 gol atmayı başardı. Karşılaşmayı 2-0 kazanarak liderliğe yükselen Erdemli Yörükspor haftaya Erdemli Belediyespor ile oynayacak. Erdemli derbisinde karşı karşıya gelinecek olan maç Pazar günü saat 15.00’da İlçe sahasında oynanacak.

 

LİDERİ DEVİRDİ

Ligin güçlü ekiplerinden olan, haftaya lider giren Erdemli Limonspor ile karşılaşan Mersin 33 FK zorlu maçtan 3 puan ile döndü. Ligin başlamasına kısa süre kala kurulan Mersin 33 FK maçın başlarında 1-0 geriye düşmesine rağmen karşılaşmayı 2-1 kazanarak Mersin’e 3 punala döndü. 2’de 2 yapan Mersin FK averaj ile ligde 2’nci sıraya yerleşti.

Güçlü ve iddialı bir kadro kuran Erdemli Limon beklemediği bu mağlubiyet ile moraller bozulsa da hafta sonu oynayacağı Erdemlispor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. 2’de 2 yapan Mersin 33 FK evinde Çukurova Birlik FK ile oynayacak.

ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR

Oynadığı her ligde üst sıraları hedefleyen, bu sene Bölgesel Amatör Ligden düşerek Süper Amatör Lige gelen Erdemli Belediyespor eski günlerini arıyor. Lige 3 puanla başlayan Erdemli ekibi hafta sonu Mut İdman Yurdu ile karşılaştı.  Şampiyonluğa oynayan iki ekibin maçında kazanan çıkmadı. 90 dakika 1-1 bitince puanlar paylaşıldı. Erdemli Belediyespor 3’ncü hafta da derbiye çıkacak. Lider Erdemli Yörükspor ile oynayacak. Mut İdman Yurdu Tarsus’ta Tarsusgücü ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA