Zorlu hafta | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zorlu hafta


 

İlk hafta atılan 37 golle lige hızlı bir giriş yapan Süper Amatör’de 2’nci hafta yarın başlıyor.

Barış Çoban
 

Mersin Süper Amatör Ligde 2’nci hafta yarın başlıyor. İlk hafta atılan 37 golle lige hızlı bir giriş yapan Süper Amatör Lig ekipleri sezonun boyunca ligin nasıl geçeceğinin de sinyallerini verdiler. A grubunda 2’nci yarının açılış maçında Seyfi Ali Türkoğlu sahasında Kuvayi Milliyspor ile lider Camspor 15.00’da karşılaşacak. Camspor ligin ilk haftasında Karcailyas ekibini 6-2’lik skorla geçmişti. K.Milliyespor ilk maçında Tarsus Belediyespor’a 2-1 kaybetmişti.

A grubunda haftaya 2’nci sırada giren Mezitli 33 spor Pazar günü Ormanspor’a konuk olacak. Çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşma saat 15.00’da Seyfi Ali Türkoğlu sahasında oynanacak. A grubunda ki diğer karşılaşmalar ise şu şekilde Karacailyas Veteranlar Kulübü- Silifke İdman Yurdu, Mersin Yolspor – Akdeniz Belediyespor, Toroslar Belediyesi- İdman Yurdu 1925 bu karşılaşmalar Pazar günü saat 15.00’da oynanacak.

B grubunda ise haftanın maçında Erdemli Limonspor evinde bu sezon Bölgesel Amatör Liginden gelen Mersin FK takımını ağırlayacak. Zevkli ve bol gollü geçmesi beklenen karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da Erdemli İlçe Sahasında oynanacak. Her iki ekipte haftayı 3 puanla kapatmıştı. Ligde 2’nci sırada bulunan Erdemli Yörükspor Tarsus temsilcisi Tarsusspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmada saat 15.00’da başlayacak.

B grubunda ki değer karşılaşmalarda Erdemlispor – Akdenizgücü, Çukurova Birlik- Tarsusgücü, Mut İdman Yurdu- Erdemli Belediyespor. Tüm karşılaşmalar Pazar günü saat 15.00’da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA