Tarsuslu Periler finalde! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsuslu Periler finalde!


 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Federasyon kupasında Tarsus Belediye Kadın Basketbol Takımı, yarı finalde Kırklareli’ni 71 - 90’lık skorla geçerek finale adını yazdırdı

Hediye EROĞLU
 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Kupa Maçı için Eskişehir'e giden ve yarı final oynayan Tarsus Belediyesi Basketbol Takımı Kırklareli Basketbol Takımı’nı 71-90 mağlup etti.

Yarı finalde baştan sona üstünlük sağlayan takımımız finale yükselmeye hak kazandı.

Finalde Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelecek

HEDİYE EROĞLU

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi kupa mücadelesinde aldığı farklı galibiyetlerle finalde oynama hakkı elde etti.  

Tarsuslu Periler, Eskişehir’in ev sahipliğinde 13-19 Eylül 2022 tarihleri arasında organize edilen kupada ilk olarak Alanya Belediyesini 100- 69'luk farklı bir skorla rahat geçti. 

İikinci olarak karşılaştığı Hdı Sigorta Yalova Vip takımını da 88-55 mağlup eden Tarsus ekibi, 3. maçında İzmit Belediyesini 78 -68 geçerek 3'te 3 yaptı. 
Bunun sonucunda çeyrek final oynayan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı Elazığ Basketbol takımını 84-68 mağlup ederek yarı final oynama hakkı kazandı. Tarsus Belediyespor Kadın Basketbol Takımı yarı finalde de Kırklareli Basketbol ile karşılaştı. Bu maçtan da 71 - 90 galip ayrılan Sarı Lacivertli periler, final oynamaya hak kazandı. 
Yarı finalde Boğaziçi Basketbol'u eleyen Elazığ İl Özel İdareyle final oynamaya hak kazanan Tarsus ekibi 19 Eylül günü saat 15:00'de oynanacak karşılaşmada galip gelerek kupayı kazanma hedefine kilitlendi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA