TARSUS’TA KÂBUS BİTTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA KÂBUS BİTTİ


 

​​​​​​​TFF 2. Lig Beyaz Grupta Tarsus İdman Yurdu 3 beraberlik 1 mağlubiyetin ardından galibiyetle 5. haftada tanıştı. Tarsus ekibi Artun Akçakın’ın 90-+2’de attığı golle sezonun ilk 3 puanını almış oldu.

Hasan Küçük

 

TFF 3. Lig 5. Haftasına girerken galibiyet yüzü görmeyen Tarsus İdman Yurda deplasmanda İstanbul ekibi Arnavutköy Belediyespor'a konuk oldu.  Vefa Stadı'nda ki karşılaşmayı Feridun Daldaş,

Muratcan Ilgaz ve İbrahim Ethem Potuk hakem üçlüsü yönetti.

Ev sahibi Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor karşılaşmaya Fatih Gülmez, Kamil İçer, Mert Caymaz, Tolga Şahin, Furkan Yaman, Volkan Kılıç, Ömer Faruk Yılmaz, Furkan Işıkdemir, Ferhat Görgülü, Sirac Susancak ve Mustafa Fettahoğlu ile sahaya çıkarken Tarsus İdman Yurdu'nun ilk 11'i şu isimlerden oluştu; Abdulaziz Demircan, Fatih Selimhan Solmaz, Artun Akçakın, Oğuzhan Kayar, Alperen Pak, Fatih Somuncu, Gökhan Meral,  Azad Filiz, Taha Balcı, Volkan Altınsoy, Sefa Durmuş.

Şu ana kadar 3 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan, galibiyeti ise bulunmayan Tarsus İdman Yurdu maça mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Maçın ilk yarısı 0-0 sana ererken galibiyet golü ise 90+2'de Artun Akçakın'dan geldi. Korner atışında Tarsuslu futbolcunun rakip ceza sahası içine kafa ile indirdiği topa güzel bir vuruş yapan Artun Akçakın takımını haftalar sonunda galibiyetle tanıştırdı.

Sezonun ilk galibiyetini uzatmada alan  Tarsuslu futbolcular büyük sevinç yaşadı.

 

"SON DAKİKA OLSADA GALİP GELMESİNİ BİLDİK"

Teknik Direktör Serdar Bozkurt maç sonu yaptığı açıklamada, "Çok pozisyona giriyorduk gol atamıyorduk. İlk yarı 5 pozisyonumuz, ikinci yarı 2 pozisyonumuz var değerlendiremedik. Kimse son dakikaya kadar umudunu kaybetmesin dedik. Biz kanacağız dedik. Harika oynadılar harika mücadele ettiler. Disiplinden kapmadılar. Son dakikada olsa galip gelmesini bildik" dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA