TİY’DE MAĞLUBİYET ŞOKU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DE MAĞLUBİYET ŞOKU


 

​​​​​​​TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda ligin ilk 2 haftasında alınan beraberliklerin ardından Menemen F.K karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Hasan Küçük

 

TFF 2. Lig ekibi Tarsus İdman Yurdu'nda mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Menemen FK karşısında alınan mağlubiyetin şoku yaşanıyor. Sarı lacivertli ekip Çarşamba günü evinde ağırlayacağı Isparta 32 Spor karşısında galip gelerek kötü gidişe son vermeyi planlıyor. TİY ekibi bu amaçlar Isparta maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Menemen maçı ile ilgili bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Serdar Bozkurt bu maça iyi bir oyun ortaya koyarak başladıklarını ve pozisyonlar bulduklarını söyledi. Bunun sonunda maçın 36. Dakikasında önce geçtiklerini söyledi. Rakiplerinin 47. Dakikada 1-1'i yakalamasının ardından çift forvet ile oyunu sürdürdüklerini anlatan Bozkurt, "60. dakikada ise rakibimizin golüne engel olamadık. Golden sonra gol yolları için çaba harcadık ama rakibimiz deyim yerinde ise topun üzerine yattı. Bizde mağlup olduk" dedi.

3 maçta aldıkları 2 puan için üzüntülü olduklarını anlatan Bozkur" Çarşamba günü Isparta 32 maçı var. Bunun için hazırlanıyoruz. Bu maçta 3 puan alarak taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan beraberlikler ve mağlubiyetler sonrası TİY'de kazanın kaynamaya başladığı bildirildi. Şampiyonluk hedefi ile lige başlayan Tarsus'ta arka arkaya gelen kötü sonuçların ardından şimdi de personel krizi patlak verdiği öğrenildi. Sosyal medyada çıkan haberlere göre kulüp çalışanlarının aylardır maaş almadığı iddia edilirken bazı futbolcularında yaşananlardan rahatsız olduğu ifade ediliyor.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA