​​​​​​​SABIRLI OLMAK LAZIM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

​​​​​​​SABIRLI OLMAK LAZIM


 

​​​​​​​TFF 2. Lig Beyaz Grupta ilk 2 haftadaki 2 maçta da 1-1 berabere kalan Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Serdar Bozkurt taraftarlardan sabır isteyerek " Hedefimiz bu takımı 100. kuruluş yılında şampiyon yapmak. Ama bu 1-2-3-5 maç ile olacak iş değil. Bir anda her şey olmaz" dedi.

Hasan Küçük

 

Sezonun ilk maçında deplasmanda Anagold 24Erzincanspor, 2. maçında da evinde Düzcespor ile 1-1 berabere kalan TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Menemen FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Berabere kaldıkları iki maç  ve bu hafta karşılaşacakları Menemen FK maçları ile ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulunan sarı lacivertli ekibin Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, "Erzincan'daki maçımızı çok iyi oynadık. Üstün oynadığımız bir maçtı. 90 dakika boyuncu oyun üstünlüğü bizde idi. Kaçırdığımız fırsatlar vardı. Bir tane duran toptan gol yedik berabere bitti. Çok zor bir deplasmandı. Yine Erzincan'ın stat açılışı vardı. Onlarda şampiyonluk için mücadele eden bir takım. Sonuçta bir puan aldık" dedi.

"PENALTIYI ATSAYDIK FARKLI BİR SONUÇ OLABİLİRDİ"

Sahalarında karşılaştıkları ve yine 1-1 berabere kaldıkları Düzcespor takımının şampiyonluğu oynayan bir ekip olduğunu vurgulayan Bozkurt, "Ankaraspor maçının galibiyet morali ile geldiler. İlk yarı ortada geçti. Onların da bizim de bazen üstünlümüz oldu. İkinci yarı tamamen kontrol bizde idi. Gölü biz ilk yarı bulduk. İkinci yarı penaltı kaçırdık. Penaltıyı atsa idik daha farklı olabilecek bir maçtı. Daha sonra 1 tane yediğimiz golle maç berabere bitti. Maçı çeviremedik. Gerçekçi konuşmak gerekirse rakipte 2 tane pozisyona girdi. Onlarda kazanabilirdi. 1 puan alındı" şeklinde konutu.

 

"MENEMEN'DE ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR"

Bu hafta karşılaşacakları Menemen'inde şampiyonluğa kurulu bir takım olduğunu anlatan Bozkurt, " Sonra Isparta gelecek onlarda şampiyonluğa kurulu. Fikstürümüz biraz sıkı. Yine Menemen'de zor bir maç bizi bekliyor. Onların geçen hafaa Ankaraspor'a mağlup olması bizim için bir dezavantaj. Sonuçta daha çok yükleneceklerdir. Bizde yükleneceğiz. Takımımıza güveniyoruz. 3 puan alacağız" ifadelerini kullandı.

Bozkurt, zor bir grupta bulunduklarına dikkat çekerek "8-9 tane takım şampiyonluğa kurulmuş. Dengeli gidecek bir grup. Bizde geç toplanmış bir takımız. 4-5 haftayı atlattıktan sonra çok daha iyi konuma geleceğimizi düşünüyoruz" dedi.

"ŞAMPİYONLUK 1-2-3-5 MAÇ İLE OLMAZ"

Hedeflerinin bu takımı 100. kuruluş yılında şampiyon yapmak olduğunu ancak bunun 1-2-3-5 maç ile olacak iş olmadığını ifade eden Bozkurt şunları söyledi: "Sezonun geneline bakmak lazım. Genele yaymak lazım. Olayları öyle yorumlamak gerekiyor. Biz öyle bakıp öyle değerlendiriyoruz. İyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Biz geç toplandık. Hazırlık dönemi kısa sürdü. Onun sıkıntılarını zaman zaman yaşayabiliriz. Bunu göz ardı etmemek lazım. Sabırlı olmak lazım. Bir anda her şey olmaz. Bu iş böyledir. En güzel örnek Tarsus İdman Yurdu'nun geçen yıl 2. Yarı yaptığı olaydır çıkıştır. O yüzden her şey bir anda pat diye olacak diye bir şey yok. Bunu zamana yaymak lazım. Lig uzun. Uzun vadede bu takımın çok büyük işler yapacağına inanıyorum."

 

"SIKINTILAR YAVAŞ YAVAŞ AŞILIR"

Her kulüpte olduğu gibi Tarsus İdman Yurdu'nda da maddi sıkıntıların yaşanmasının gayet doğal olduğunu anlatan Bozkurt, "Bu sorunlar bir şekilde çözülecektir. Sadece bize özgü bir durum değil. Ülkede sıkıntılar var. Bunlar yavaş yavaş aşılır" dedi.

"KENAR OYUNCUSU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Bir tane kenar oyuncusu almayı düşündüklerini ve bununla ilgili bir kaç futbolcu ile görüştüklerini ifade eden Bozkurt, konunun kısa sürede netleşeceğini söyledi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA