​​​​​​​TARSUS YOLA ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

​​​​​​​TARSUS YOLA ÇIKTI


 

Hafta sonu sezonun ilk maçı olan Anagol 24Erzincanspor maçı için yola çıka Tursus İdman Yurdu, protokol tarafındanuğurlandı.

Haber Merkezi

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu 'na protokol  ziyareti güç verdi. Hafta sonu sezonun ilk maçı olan Anagol 24Erzincanspor maçı öncesi ilk olarak Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan takımımızı uğurlamak üzere futbolcular ile bir araya geldi. Başarılar dileyen Bozdoğan, maddi manevi desteğini asla bırakmayacağını, her konuda takımın yanında olduğunu dile getirdi!

Ayrıca Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu beraberinde Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ali Garanlı, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı  Mehmet Güler,   Tarsus İlçe Gençlik ve Spor Müdürü  Mehmet Özgür olduğu halde Tarsus İdmanyurdu’nun Kulübünü ziyaret etti.

Tarsus idman Yurdu Kulüp  Başkanı Hakan Yıldırım, Kaymakam Otcu, Emniyet Müdürü Garanlı, Jandarma Komutanı Güler ile  İlçe Spor Müdürü  Özgür 'ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Anagold 24 Erzincanspor maçı öncesi moral ve güç verdiklerini kaydetti. Protokol, Yönetim ziyaretinin ardından antrenmana katılarak, teknik ekip ve oyuncularla tek tek tanışarak şampiyonluk yolunda  başarılar diledi. Ziyarette Tarsus İdmanyurdu Basın Sözcüsü  Hakan Canan Can  ile  Genel Sekreter Tolunay Duman da hazır bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA