TARSUS BELEDİYESİ 6 TON KARPUZU HALKA ÜCRETSİZ DAĞITTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BELEDİYESİ 6 TON KARPUZU HALKA ÜCRETSİZ DAĞITTI


 

Haber Merkezi

Tarsus Belediyesi üreticilere desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Tarsus Belediyesi desteğiyle üreticinin tarlasından hasat edilen 6 ton karpuz vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Karpuzları satın alarak biryandan üreticiye destek olan Tarsus Belediyesi, bir yandan da vatandaşların sofralarına karpuz ulaştırdı.

Geçtiğimiz günlerde üreticiyi destekleme çalışmaları kapsamında Tarsus Belediyesi’nin çiftçiye verdiği tohumların hasadı yapılmıştı. Hasadı yapılan karpuzları Tarsus Belediyesi çiftçiden satın alarak dar gelirli vatandaşa ücretsiz olarak ulaştırdı. Çiftçinin tarlasından hasadı gerçekleştirilen karpuzlar vatandaşlara Halk Market aracılığı ile ücretsiz olarak dağıtıldı. Vatandaşlara ata ve yerli tohum desteğinde bulunarak hem üretim hem hasat esnasında da desteğini esirgemeyen Tarsus Belediyesi, üreticiye destek olmak amacıyla karpuzları satın alarak vatandaşları da sevindirdi.

 

BAŞKAN BOZDOĞAN, ‘’HEM ÜRETİCİMİZİ HEM DE VATANDAŞIMIZI DESTEKLİYORUZ’’

Tarsus Belediyesi Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “ Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüz ile beraber yaptığımız hizmetle, hem üreticimizi hem de vatandaşımızı memnun ediyoruz. Hedefimiz bu sayede üretimi destekleyerek çiftçimizin zararını en aza indirmek. Aynı zamanda hasadı tamamlanan ürünleri üreticiden alarak, dar gelirli vatandaşlarımızın sofralarımıza ulaştırıyoruz’’ diye konuştu.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA