TARSUS HEDEFE KİLİTLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS HEDEFE KİLİTLENDİ


 

Sezonun ilk maçında Anagold 24 Erzincanspor konuk olmaya hazırlanan Tarsus İdman Yurdu’nda yönetim takımı ziyaret ederek, “Puanlarla dönmek ve sezona iyi ve moralli girmek istiyoruz” mesajı verdi.

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu yeni sezon hazırlıklarını tamamlayarak hedefe kilitlendi.

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için gittiği Afyonkarahisar’da 14 günlük kamp sürecinde sıkı ve yorucu bir dönem geçiren Sarı lacivertli ekip, toplamda 4 hazırlık maçı yaptı. Hazırlık maçlarını namağlup tamamlayan sarı lacivertli ekip oynadığı 4 maçın 3’ünde beraberlikle, bir maçında ise galibiyetle sahadan ayrıldı ve kalesinde sadece bir gol gördü.

Kampın son gününde Fethiyespor ile karşılaşan ve 1-1 berabere kalan Tarsus ekibi maçın ardından 2 gün izin yaparak kente döndü.

 

YÖNETİMDEN TAKIMA ZİYARET

Tarsus’ta kendi tesislerinde tekrar top başı yapan Sarı Lacivertli ekip hafta sonu konuk olacağı 24 Erzincanspor maçı için hazırlıklara ara vermeden başladı. Ligdeki ilk maçı öncesi Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri akşam antrenmanı öncesi takımı ziyaret ederek, başarılar diledi.

Başkan Yıldırım burada yaptığı değerlendirmede, “Maç haftasına girdik. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın maddi ve manevi desteğiyle hedefe oynayan bir takım oluşturduk. Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını Erzurum ve Afyonkarahisar'da tamamladık. Erzurum kampında nefes açtık. Güç depoladık. Afyonkarahisar kampında takım ruhunu ve eski ve yeni oyuncularımız kaynaşmasını ve birlikteliği sağladık. Oynadığımız hazırlık maçlarıyla eksiklerimizi görme imkanı bulduk. Ankara Demirspor 0-0, Sapanca  Belediyespor 0-0, Serik Belediyespor 2-0 ve son olarak Fethiyespor ile 1-1'lik sonuçlar aldık.

 

“PUANLARLA DÖNMEK VE SEZONA İYİ VE MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ”

Alınan sonuçları önemsemiyoruz. Bu maçlarda amaç ve hedefimiz oyun anlayışını, takım ruhunu ve kollektif bütünlüğü sahaya yansıtmaktı. Bunu başardık. Artık yeni sezon hazırlıkları geride kaldı.

Emeklerimize ve hedeflerimize ulaşmak için sezona gireceğiz. İlk maç ilk heyecan. Sezonun ilk maçını deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor ile oynayacağız. İlk maçlar zor olur. Puan ve puanlarla dönmek ve sezona iyi ve moralli girmek istiyoruz. Teknik ekibimize ve oyuncu kardeşlerimize  güveniyoruz. Rabbim Başkanımız Bozdoğan’ın, Yönetimimizin, teknik ekip ve oyuncularımızın emeklerini boşa çıkartmasın. 2022-2023  futbol sezonu  hayırlı olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA