TİY HAZIR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY HAZIR


 

Afyonkarahisar’da yoğun bir kamp süreci geçiren Tarsus İdman Yurdu, kente geri döndü. Yaptığı 4 hazırlık maçında 3 beraberlik, bir de galibiyet alan sarı lacivertliler, hazırlıklarına Tarsus’ta devam edecek.

Barış Çoban

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu, Afyonkarahisar’da geçirdiği 14 günlük kamp sürecini tamamlayarak Tarsus’a geri döndü. Sıkı ve yorucu bir kamp süreci geçiren sarı lacivertli ekip, toplamda 4 hazırlık maçı yaptı. Hazırlık maçlarını namağlup tamamlayan sarı lacivertli ekip oynadığı 4 maçın 3’ünde beraberlikle, bir maçında ise galibiyetle sahadan ayrıldı ve kalesinde sadece bir gol gördü.

2. Lig ekibi Ankara Demirspor ve 3. Lig ekibi Sapanca Belediyespor ile oynadığı hazırlık karşılaşmalarını golsüz  berabere tamamlayan Tarsus ekibi  Afyonkarahisar kampında oynadığı  3. hazırlık maçında ilk galibiyetini Serik Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek almıştı. 4. hazırlık maçında ise Fethiyespor ile karşı karşıya gelen sarı lacivertli ekip, oynadığı üstün futbola rağmen sahadan 1-1 eşitlik ile ayrıldı.

 

“GÜZEL BİR KAMP SÜRECİ GEÇİRDİK”

Tarsus idman Yurdu Genel Sekreteri Tolunay Duman, yoğun geçen kamp sürecini tamamlayarak Tarsus’a geri döndüklerini ifade etti. Hazırlıklara 2 gün ara verdiklerini belirten Duman, Pazartesi günü çalışmalara tekrardan Tarsus’ta devam edeceklerini söyledi.

Kamp süreci hakkında açıklamalarda bulunan Duman, “Yaptığımız 4 hazırlık maçından 3’ünden beraberlik birinden ise galibiyetlikle ayrıldık. Oynadığımız 4 maçta da rakiplerimizden daha iyi bir performans ortaya koyduk. Skora çok önem vermedik daha çok ortaya koyduğumuz performansa önem verdik. Asıl kadromuza yakın oyuncularımızla sahaya çıktık ama asıl kadromuzla da çıksak yedek kulübemizde iyi oyuncular oturuyor. Skor endeksli olmadan, teknik taktik oyunu oynadık. Gençlere de şans verdik, gençleri de oyuna aldık. Güzel bir kamp süreci geçirdik” dedi.

2. Lig Beyaz Gruptaki ilk maçlarını 28 Ağustos’ta deplasmanda 24 Erzincanspor ile oynayacaklarını söyleyen Duman, Serdar Bozkurt ve teknik ekibinin, sıkı bir teknik taktik antrenmanıyla 24 Erzincanspor ile oynayacakları maça hazırlanacaklarını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA