MİY İKİNCİ YARI GÜLDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY İKİNCİ YARI GÜLDÜ


 

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu Futbol A.Ş., yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Kızılcahamam kampının ikinci hazırlık maçında TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor ile karşılaşan MİY; sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Karşılaşmaya; Sertaç Güzel, Burak Bilgen, Alper Tatlısu, Aslan Gök, Miraç Doksanoğlu, Ferhan Evren, Taygun Vurgun, Erdem Onur Beytaş, Chris David, Abdurrahman Emek ve Abuzer Toplu 11’i ile başlayan Mersin ekibi, ilk yarı istediğini alamadı.

Maça etkili başlayan Van ekibi, ilk yarıya hızlı başladı ve maçta üstünlüğü ele geçirdi. Geriye düşen MİY, eşitliği yakalamak için çok sayıda atak üretse de aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 1-0 Vanspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya daha etkili ve istekli başlayan Mersin ekibi, rakip kalede iyice etkisini hissettirdiği dakikalarda Cemil Devrim’in 70.dakikada attığı golle maça dengeyi getirdi. Golden sonra daha istekli oynayan MİY, bu golden bir dakika sonra Muğdat Çelik’in ortasında kaleciden seki boş kaleye gönderen Aslan Gök’ün golüyle 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yeni Mersin İdman Yurdu sahadan 2-1 galip ayrıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA