TİY’İN 2. ETAP KAMPI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’İN 2. ETAP KAMPI BAŞLADI


 

Hasan Küçük

 

Geçen sezon 1. Lige çıkmayı kıl payı kaçıran ve bu sezon TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Tarsus İdman Yurdu’nun Afyonkarahisar’daki 2. etap hazırlıkları başladı.  

TFF 2. Ligde şampiyonluk mücadelesi verecek sarı lacivertli ekip Erzurum’daki 14 günlük 1. Etap çalışmalarını geçen sezondan kadrosunda bulunan ve yeni katılan futbolcular ile neşeli ve birlik beraberlik içerisinde tamamlarken 2. Etap çalışmalarına ise Afyonkarahisar’da başladı. 

Teknik Direktör Serdar Bozkurt, yardımcı antrenörler teknik personel ve futbolcuların katıldığı ve 14 gün sürecek Afyonkarahisar’daki çalışmalar hazırlık maçlarının yoğunlukta olacağı bir kamp programı ile hazırlıklarını sürdürecek.

 

BAŞKANDAN TAKIMA ZİYARET

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da, takımı Ayfonkarahisar kampında ziyaret ederek, sezonun ikinci kampı hakkında bilgiler aldı.

Başkan Bozdoğan, burada “Şampiyonluk motivasyonu üst düzey olan takımımızın sezon öncesi son hazırlıkları, Tarsus'a büyük umutlarla dönmemizi sağlıyor. Tarsus bu sezon A'dan Z'ye kenetlenerek, şampiyonluk yolunda büyük bir destek vermeye hazırlanıyor.

Tüm kentimizi, takımımızın yanında olmaya, o büyük güne doğru yola çıkmaya davet ediyor; hemşehrilerimi Afyonkarahisar'dan, Büyük Taarruz'un başladığı şanlı kentten selamlarken; büyük bir tarih yazacak olan Tarsus İdman Yurdu'muzun sporcu ve teknik heyetine de güzel bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” değerlendirmesi yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA