PRO BEACH TOUR MERSÝN ETABI KIZKALESÝ’NDE BAÞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PRO BEACH TOUR MERSÝN ETABI KIZKALESÝ’NDE BAÞLADI


 

 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükþehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) iþbirliði ile düzenlenen 'Pro Beach Tour Plaj Voleybolu Türkiye Turu Mersin Etabý' Kýzkalesi sahilinde baþladý.

Türkiye’nin yaný sýra KKTC ve Ukrayna’dan da sporcularýn katýldýðý turnuvada, 17 erkek 12 kadýn takýmý kýyasýya mücadele ediyor. Mersin Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreter Yardýmcýsý Hasan Gökbel, bu organizasyonun öncelikle Mersin'in tanýtýmý açýsýndan çok önemli olduðunu söyledi. Kýzkalesi’nin Mersin için önemli bir turizm merkezi olduðunu ve Pro Beach Tour Plaj Voleybolu Mersin etabýndaki amacýn, her þeyden önce Mersin’i tanýtmak olduðunu söyleyen Gökbel, “Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri dairemizin, Türkiye Voleybol Federasyonu ile ortak düzenlediði bu etkinlikte Mersin’i ve özellikle turizm merkezi olan Kýzkalesi’ni tanýtmak birinci hedefimiz. Ýkinci hedefimiz ise Mersin’de sportif etkinliklerin yoðun bir þekilde gerçekleþmesi. Takvimimize baktýðýmýz zaman, Mersin Büyükþehir Belediyesi'nin 2022 yýlý programýnda, çok önemli ulusal ve uluslararasý spor etkinlikleri görülüyor. Bu turnuva bittikten sonra, Eylül ayý içerisinde 5 ayrý kategoride gerçekleþecek ve en uzunu 55 kilometre olan Kilikya Ultra Maratonu var. Onun hemen arkasýndan Ekim ayýnda, 14.’sünü yapacaðýmýz Tarsus Yarý Maratonu var. Son olarak da, 2023 Nisan ayýnda yapacaðýmýz 5. Mersin Tam Maratonu var” diye konuþtu.

 

“TATÝLCÝLERE DE GÜZEL BÝR ETKÝNLÝK”

Pro Beach Tour Mersin etabý için, TVF yetkilileri ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý’nýn oldukça koordineli bir çalýþma yaptýklarýna dikkat çeken Gökbel, “Bu turnuvaya, ülkemizin sporcularýnýn yaný sýra, Ukrayna ve KKTC’nin takýmlarý da katýldýlar. Geniþ katýlýmlý bir turnuva oldu. Tatilcilere de gerekli duyurularý yaptýk. Mersin’den ve civar ilçelerden buraya hafta sonu gelecek tatilcilere de, güzel bir etkinlik olacaðýný düþünüyorum” ifadelerini kullandý.

Pro Beach Tour Mersin etabý, 7 Aðustos 2022 Pazar günü oynanacak final maçlarýnýn ardýndan sona erecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA