ÇBK’DAN BASIN ATAĞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK’DAN BASIN ATAĞI


 

​​​​​​​Yeni sezonda 4 kulvarda mücadele etmeye hazırlanan Çukurova Basketbol, kent ile bütünleşme yolunda yerel basınla ilişkilerini geliştirmek için atağa kalktı.

HEDİYE EROĞLU

 

Yeni sezonda Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL), Euroleague, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Mersin temsilcisi Çukurova Basketbol yönetimi sahaya indi.

Gazetemizi ziyaret eden Kulüp Genel Koordinatörü Ender Ünlü, yeni sezona dair önemli açıklamalar yaptı. Geçen sene 3 kupa hedefiyle yola çıkan ancak bir kupa ile şehre dönen takımın bu sezon hedeflerine ulaşacağını söyleyen Ünlü, “Lig ve Avrupa’nın gözü bizim üzerimizde. Takımımız yakından takip ediyorlar. Çünkü güçlü bir kadro kurduk ve sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Geçen sezondan ders çıkardık, bu sene bu hataları tekrarlamayarak, 4 kulvarda da şampiyonluk iddiasıyla parkeye çıkacağız” dedi.

 

“MERSİN, BASKETBOL CAMİASINA YENİ OYUNCULAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEK”

ÇBK’nın Mersin için öneminin uluslar arası arenadaki başarılarının yanı sıra altyapıya verdiği değerle de büyük anlam ifade ettiğini belirten Ünlü, “Altyapıya yaptığımız yatırımlarla Mersin’in gençlerini spora kazandırıyoruz. Bu anlamda çabalarımızın da meyvesini toplamaya başladık. Son olarak 8 gencimizi milli takımlara gönderdik. İnanıyorum ki yakın gelecekte bu sayı çok daha fazla olacak. Mersin, basketbol camiasına yeni oyuncular kazandırmaya devam edecek” diye konuştu.

 

“ÇUKUROVA BASKETBOL BU KENTİN TAKIMIDIR”

Kent takımı olma anlayışıyla tüm kurumu, kuruluş STK ve yerel basınla ilişkileri güçlendirmek adına da temaslarını geliştirmek istediklerini söyleyen Ender Ünlü, “Mersin ile bütünleşerek, kentin ulusal ve uluslararası arenadaki marka değeri olarak kazandığımız bu şehirle paylaşmak istiyoruz. Bu nedenle geçtiğimiz sezon çok fazla bir araya gelemediğimiz yerel basın ile temaslarımızı arttırarak sürdüreceğiz. Çukurova Basketbol bu kentin takımıdır, üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Genel Koordinatör Ünlü ziyaret sonunda gazetecilere forma hediye ederek, yeni sezonda tüm kenti maçlarına davet ettiklerini sözlerine ekledi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA