HEDEF ŞAMPİYONLUK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEDEF ŞAMPİYONLUK


 

Geçen sezon 1. Ligin kapısından dönen bu yıl ise TFF 2. Beyaz Grupta mücadele edecek TİY’in Erzurum kampı sürerken Teknik Direktör Serdar Bozkurt hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Hasan Küçük

 

Geçen yıl yönetim ve teknik ekip açısından sıkıntı yaşamasına rağmen son haftalarda aldığı galibiyetlerle 1. Lige çıkmayı kıl payı kaçıran Tarsus İdman Yurdu bu sezon işi sıkı tutuyor. Birol Erol’un görevinden istifa etmesinin ardından takımın başına getirilen Serdar Bozkurt ile Erzurum kampında sezon hazırlıkları sürdüren Sarı Lacivertli ekipte keyifler yerinde. Erzurum kampındaki hazırlıkları eğlenceli şekilde sürdüren Tarsus ekibinde çalışmaların verimli ilerlediği ifade ediliyor. Kamp hakkında ve camianın beklentileri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, kampta bir sıkıntı bulunmadığını ve çalışmaların gayet iyi gittiğini söyledi. Fizik kondisyon açısından ilk etabı iyi bir şekilde atlatmak istediklerini ifade eden Bozkurt, “Tabi yavaş yavaş oyuncularımıza yük biniyor. Yorgunluk oluşuyor. Bunlarda normal. Zaten yorgunluk olmadan performans artmaz. Bunun bilincindeyiz. Çalışmalar iyi, oyuncuların neşesi iyi. Bir birimize uyumumuz iyi” şeklinde konuştu.

 

“SIKINTIMIZ YOK”

Camianın beklentileri hem kendilerini hem oyuncularının çok iyi bildiğini anlatan Bozkurt şunları söyledi: “O doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk etapta takım bulabilirsek hazırlık maçı yapacağız. Bulamazsak ikinci hafta diğer haftalarda programlarımız hazır. Hiçbir sıkıntımız yok. Tarsusluların gönlü rahat olsun. Onların istediği kadroyu yönetimimiz oluşturdu. Biz bu kadroyu iyi bir şekilde işleyerek sezona iyi bir şekilde başlangıç yapıp sezon sonuna onların istediği arzuladığı şampiyonluğu elde etmek istiyoruz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA