İÇEL KADRO KURMA ÇABASINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL KADRO KURMA ÇABASINDA


 

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele etmeye hazırlanan İçel İdman Yurdu, kamp sürecinin yanı sıra kadro kurma çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Teknik direktörlük bilinmezliğini gece yarısı operasyonu ile çözen ancak transferde istediği sonuçları alamayan Kırmızı Lacivertlilerde hareketli saatler yaşanıyor.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Mersin’de ki çalışmalarını tamamlayarak iki günlük tatilin ardından ikinci etap için Kızılcahamam’a giden İçel ekibi, iki önemli transfere imza attı.

 

FERHAN VE MUĞDAT İMZA ATTI

Yaklaşık bir haftadır Mersin’de bulunan ve takımla idmanlara çıkan 32 yaşındaki Muğdat Çelik ile anlaşmaya varıldığı duyuruldu.

Bir dönem Galatasaray’da da forma giyen ve futbolculuk kariyerine Süper Lig şampiyonluğu olmak üzere birçok başarı sığdıran ve yıllardır üst liglerde top koşturan Çelik’in kariyerine memleketi Mersin’de devam etmek istediği öğrenildi.

Ayrıca kulüpten yapılan açıklamada daha önce Galatasaray, Afjet Afyonspor, Bandırmaspor ve Şanlıurfaspor takımlarında oynamış orta saha oyuncusu Ferhan Evren ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı da duruldu.

Şuana kadar kadrosuna 4 yeni oyuncu Taygun Vurgun, Abuzer Gaffar Toplu, Christopher Gürkan David ve Eyüp Poyraz’ı katmıştı.

1 Ay önce alınan Eyüp Poyraz ise takıma başka bir sağ bek arandığı için takımla anlaşarak yol ayrımına gitti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA