OĞUZHAN KAYAR TİY’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OĞUZHAN KAYAR TİY’DE


 

1. Lige çıkmayı penaltılarla kaçıran ve bu sezon TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek Tarsus İdman Yurdu Diyarbekirspor’dan orta saha oyuncusu Oğuzhan Kayar ile anlaşmaya varırken Erzurum kampındaki yeni transferler şampiyonluk mesajı verdi.

Hasan Küçük

 

TFF 2. Beyaz Grupta mücadele edecek Tarsus İdman Yurdu hazırlıklarını Erzurum’da sürdürürken transfer çalışmalarına ise ara vermiyor. Geçtiğimiz günlerde 1461 Trabzon forması giyen Halil İbrahim Tuna, orta saha oyuncusu Uğur Utlu ve Fatih Selimhan Solmaz ile anlaşan sarı lacivertli ekip son olarak ise Diyarbekirspor'dan orta saha oyuncusu Oğuzhan Kayar ile sözleşme imzaladı. Yeni transferler Erzurum kampına katılarak çalışmalara başladı.

Öte yandan Erzurum kampında bulunan takımın yeni transferlerinden Burhan Eşer, Yılmaz Can Taşkıran ve Fatih Sumuncu taraftarlara mesaj gönderdi.

100. yılda bu ailenin bir parçası olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Burhan Eşer, “Taraftarlarımıza söylemek istediğim hocalarımız ve arkadaşlarımız ve yönetimimizle 100. yılda bu kupayı Tarsus’a getireceğiz. Kupalara alışık olan birisi olarak söylüyorum. İyi günde de kötü günde de bize destek versinler. Yolun sonu güzel olacak” dedi.

Yılmaz Can Taşkıran ise daha önce 4 seneyi burada dolu dolu geçirdiğini ifade ederek “100. yılda burada tekrar olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu armanın üzerinde 1923 yazıyor. Türkiye’de böyle  tarihi kulüp çok az var. 100. Yılda hep birlikte taraftarlarımızla şampiyonluk yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Bu kulübün parcası olduğum için çok mutlu olduğunu anlatan Fatih Somuncu ise şunları söyledi: “Bu sene özel bir yıl. 100. yılda bu kulüpte olmak benim için büyük şeref. Tek bir hedefimiz var o da şampiyonluk. Onun için buradayız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA