KAMP MORALLERİ YÜKSELTTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAMP MORALLERİ YÜKSELTTİ


 

​​​​​​​Bir üst lige çıkmanın kapısından dönen ve sonrasında yönetim krizi yaşayan Tarsus İdman Yurdu’nda Erzurum kampı moralleri yükseltti.

HEDİYE EROĞLU

 

Yönetim krizi ile zor günler geçiren TFF 2.Lig  Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’nda, Erzurum’da devam eden birinci etap kampı moraller yükseltti.

Önceki gün Erzurum’a ulaşan ve tam gaz yeni sezon hazırlıklarına start veren Sarı Lacivertliler, yaklaşık 14 gün sürecek kampta sıkı bir hazırlık evresi geçirmeyi planlıyor.

Günde çift idmanla hazırlanan Sarı Lacivertli ekipte yeni transferler ve alt yapıdan seçilen genç yeteneklerle çalışmalarını sürdürüyor. 2.Ligde şampiyonluğu hedefleyen Tarsus temsilcisi kampın ilk etabında kondisyon ağırlıklı çalışmalara yapılacak.

Tarsus İdman Yurdu Erzurum’da güç depolarken yönetim ise hocanın verdiği liste doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütüyor. Derin ve güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını gizlilik içinde yürüten Sarı Lacivertli kulüp anlaşmaya vardıkları oyuncularla küçük pürüzler çözüldükten sonra açıklama yapılacağı öğrenildi.

Kamp ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımız Erzurum kampının 2. gününe Serdar BOZKURT hocamız ve ekibi eşliğinde sabah antrenmanıyla başladı. Yeni transferlerimizin ve genç futbolcularımızın da katılım gösterdiği kampımızda moraller üst düzey ve takımımız geçtiğimiz sezon yarım kalan hikayeyi tamamlamak için çalışmalarını büyük bir özveri ile gerçekleştiriyor” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA