TİY’DE ARMAĞAN YAPICI DA İSTİFA ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DE ARMAĞAN YAPICI DA İSTİFA ETTİ


 

Tarsus İdman Yurdu’nda Teknik Direktör Birol Erol’un istifasının ardından yeni yönetiminin kendisini işleyişin dışında bıraktığını söyleyen Sportif Direktör Armağan Yapıcı da görevi bıraktı.

Hasan Küçük

 

Tarsus İdman Yurdu’nda Teknik Direktör Birol Erol’un ardından onunla birlikte takımda sportif direktörlük görevinde bulunan Armağan Yapıcı da istifa etti.

Yapıcı yaptığı açıklamada, “Çok Sevdiğim Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübündeki sportif direktörlük görevinden bugün itibari ile istifa ediyorum” dedi.

Görev aldıkları 2021-2022 sezonu ikinci yarı son 13 hafta ve akabindeki play of maçları sürecini, beraber çalıştıkları teknik ekip ile çok başarılı bir şekilde tamamladıklarını ifade eden Yapıcı, “Küme düşme potasında aldığımız takımımızı şampiyonluk potasına soktuk.Neyazıkki yarı finalde elenerek sezonu kapattık . Gönül isterdiki bu şampiyonluğu 100. Yılımızı geçireceğimiz bu sezon amaçlarımız doğrultusunda beraber çalıştığımız teknik ekip ile yaşayalım..Sezon bitiminde kulübümüzle prensipte anlaşmamıza rağmen son iki haftalık süreçte yeni seçilen yönetimimizin beni işleyişin dışında bırakması istifamı kaçınılmaz kıldı” şeklinde konuştu.

 

“EN BÜYÜK TEMENNİM TİY’İN BAŞARILI OLMASI”

Kendisi için her zaman Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü’nün esas olduğunu anlatan Yapıcı şunları kaydetti: “Her kademesinde görev aldığım kulübümüzün başarılı olması 100.yılında şampiyon olması en büyük temennimdir. Yönetim Kuruluna yeni anlaşacakları teknik ekibe başarılar diliyorum. Görev yaptığımız süreçte bize desteklerini esirgemeyen Belediye başkanımız Dr.Haluk Bozdoğan’a, birlikte çalıştığımız kulüp başkanımız Ali İlk ve yönetimine, beraber görev yaptığımız teknik direktörümüz Birol Erol ve ekibine, özveri ile mücadele eden futbolcu kardeşlerime, bize hizmet eden kulüp personelimize, değerli basına son olarak herzaman bize destek olan büyük Tarsus İdman Yurdu taraftarına çok teşekkür ederim.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA