“NELER OLUYOR?” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“NELER OLUYOR?”


 

İçel İdman Yurdu’nda yaşanan kaosa Kırmızı Şeytanlar taraftar grubundan tepki geldi: “Neler oluyor?”

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden İçel idman Yurdu’nda, 2. ligin kapısından dönülmesi sonrası sular durulmuyor. Takımın bir üst lige çıkmasında faturanın kesilmesi ile yolların ayrıldığı Teknik Direktör Ender Alkan’ın gidişi sonrası takım adeta dikiş tutmadı.

Camianın tepkisine rağmen Alkan’ı göndermekte geç kalan İçel yönetimi, yeni hoca arayışında Fethiyespor’u şampiyon yapan Selahaddin Dinçel ile anlaşarak bir nebze de olsa süreci toparladı.

Ancak Dinçel’in beraberinde 4-5 futbolcuyu da getirmesi ile ilgili süreçte maliyetlerin artması ile istenilen ücretlerin yönetimce yüksek bulunması sonucu anlaşmaya varılmaması transfere darbe vurdu.

Yeni gelecek oyunculara göre şekillendirilmek istene takımda sürecin tıkanması ile takım top başı yapamazken istifa Selahaddin Dinçel’in istifa edeceği iddiaları gözleri yeniden İçel’e çevirdi.

Dinçel’in bu iddialara “Görevimin başındayım” diyerek yanıt verdikten bir gün sonra kulüpten yapılan yazılı açıklama ile yolların ayrıldığının duyurulması eleştirilere neden oldu. Yönetim gece sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurduğu ayrılık sonrası Ender Aka ile teknik direktörlük için anlaşmaya vardı.

 

“YAŞANAN GELİŞMELERİ ENDİŞEYLE TAKİP ETMEKTEYİZ!”

Ancak yaşananlar camiada büyük tepki çekti. Son olarak İçel İdman Yurdu’nda yaşanan kaosa Kırmızı Şeytanlar taraftar grubundan tepki geldi: “Neler oluyor?”.

Kırmızı Şeytanlar yaptığı yazılı açıklamada; “Taraftarlar olarak yaşanan gelişmeleri endişeyle takip etmekteyiz! Ligin en iyi teknik direktörlerinden Selahaddin Dinçel’le anlaşılması ve forvet Abuzer Gaffar Toplu transferiyle son 2 sezondan ders alındığını düşündük. Ardından yaprak dökümü başladı, hocanın takdiridir dedik saygı duyduk.

Sonra hocanın istifa ettiği iddiası atıldı, önce hoca tarafından yalanlandı hatta takımın Cumartesi topbaşı yapacağı söylendi. Ertesi gün hoca ile yollar ayrıldı.

 

“ŞİMDİ NE OLACAK?”

Neler oluyor? Hocayla yollar neden ayrıldı? Neden transfer yapmıyoruz? Transfer yapmadığımız yetmezmiş gibi neden geçen sezon 2. Lig’in kapısından dönen takımın iskeletini bozuyoruz?

Örneğin Gökcan Gelmen gibi yetenekli, karakterli, bu ligin iyi stoperlerinden birini neden yolluyoruz? Üstelik Mersinli ve memleketinin takımına uzun yıllar daha hizmet edebilecek tartışmasız bir genci!

Şimdi ne olacak? Bayram sonrası Mersin İdman Yurdu AŞ ismine kavuşacağımızı düşünüyoruz fakat rakiplerimiz kadrolarını büyük oranda kurup kampa girerken biz bu belirsizliklerle ne yapacağız? Yönetimden acil aksiyon bekliyoruz!!! Geçen sezon özellikle Play Off’larda şehirde yakalanan havayı bu sezon Mersin İdman Yurdu ismi ve direkt şampiyonluk hedefiyle daha da arttırmamız gerekirken bu gelişmeler hepimizi endişelendiriyor” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA