JANDARMA ‘’TATİLDE HUZURU’’ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

JANDARMA ‘’TATİLDE HUZURU’’ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜYOR


 

Haber Merkezi

Mersin İl Jandarma Komutanlığı turizm sezonu ile birlikte sahil bölgelerine tatile gelen yerli ve yabancı turistlerin huzur içinde tatillerini yapabilmeleri için Mersin sahillerinde 24 saat görev yapacak Jandarma asayiş noktaları oluşturdu.

Jandarma asayiş noktaları, sahillerde meydana gelebilecek hırsızlık, gasp ve vatandaşın huzurunu kaçıracak suçların önlenmesi, sahillere tatil maksatlı gelen yerli ve yabancı misafirlerin daha huzurlu tatil yapmalarını sağlamak amacı ile halkın yoğun olarak bulunduğu Erdemli’ de Çeşmeli ile Arpaçbahşiş arasına 3, Silifke’ de Atakent ve Atayurt’a 2, Gülnar Büyükeceli NGS santrali bölgesine 1 olmak üzere toplam 6 adet jandarma asayiş noktası hizmete girdi. Böylece vatandaşın huzur içinde tatil yapmalarını sağlamak amacıyla Jandarma hizmeti halkın ayağına götürerek takdir topladı.  

Bu yıl ilk kez uygulamaya konulan jandarma asayiş noktası vatandaşlardan da tam not alırken asayiş noktaları sayesinde suç oranlarında önemli düşüş meydana geldiği, ihtiyaç halinde belirlenen noktalara da asayiş noktaları konulabileceği kaydedildi.  

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA