“BANA KALIRSA ONLARI İDAM ETSİNLER” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BANA KALIRSA ONLARI İDAM ETSİNLER”


 

15 Temmuz gecesi oğlu şehit olan Süleyman Kuru FETÖ’cü hainlerin ifadeleri alındıktan sonra idam edilmesini istedi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılmak istenen hain darbe girişiminde Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde Özel Harekât Daire Başkanlığına düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Aytekin Kuru'nun ailesini 15 Temmuz Gazisi Oğuzhan Konuralp yalnız bırakmadı.
Ankara Genelkurmay Başkanlığı önünde havadan açılan ateş ile kaburgasından ve karaciğerinden yaralanarak ölüm kalım savaşını kazanan Konuralp, Özel Harekât Daire Başkanlığında şehit düşen Kozanlı Özel Harekat Polisi Aytekin Kuru’nun kabrine de giderek dua etti. Pekmezci köyünde yaşayan Şehit Babası Süleyman ve anne Esma Kuru, Konuralp’in manevi evlatları olduğunu söyledi. Anne Kuru vatan sağolsun diyerek, “Benim oğlum vatanıma canım feda diye diye canını da feda etti zaten” dedi.

“HİÇ KURTULUŞLARI OLMASIN İDAM ETSİNLER”
Baba Kuru, FETÖ’cü hainlerin idam edilmesi gerektiğini belirterek, “Bana kalırsa onları idam etsinler. Denize atsınlar hiç kurtuluşları olmasın” dedi.
Konuralp ise “Şehidimiz Aytekin Kuru'nun ailesi Süleyman amcalar sağ olsunlar zaten bizi her zaman manevi bir evlat olarak gördü. Biz aslında duyarlı bir Türk vatandaşı olarak, vatanını, milletini, bayrağını, dinini, devletini seven bir birey olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Bugün olsa tabii ki yine gözümüzü kırpmadan yaparız. Rabbim bir daha ülkemize, milletimize, ulusumuza böyle bir şey yaşatmasın. Tabii ki ülkemiz daha önce zor dönemler yaşadı. Çok istikrarsız dönemler atlattı ama netice itibariyle bugün dimdik ayaktayız. Bu bizim milletimizin bir ferasetidir. Netice olarak söz konusu dini devletse biz her zaman için canımızı hiçe sayarak üzerimize düşen insanlık görevini yerine getiririz” diye konuştu.(iha) 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA