ENDER ALKAN GİTTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ENDER ALKAN GİTTİ


 

İçel İdman Yurdu’nda teknik direktör Ender Alkan’ın istifasını verdiği, yönetimin ise ‘henüz karar vermedik’ diyerek uzattığı belirsizlik nihayet son buldu! Alkan ile yollar ayrıldı.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig’de sezonu 3.sırada bitiren ve play-off finalinde Fethiyespor’a penaltılarla elenen İçel İdman Yurdu’nda teknik direktör Ender Alkan’ın akıbetine ilişkin belirsizlik sona erdi.

Kentin kenetlenmesine rağmen 2. Lig’e çıkmanın eşiğinden dönmenin en büyük sorumlusu olarak görülen ve geçtiğimiz haftalarda yönetime istifasını veren Alkan için yönetim bekleme kararı almıştı. 

Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın taraftarın da istifasını istemesi ile bekleme kararı aldığı Alkan ile ilgili karar nihayet verildi.

Kulüpten yapılan açıklama ile Kasım ayında 1,5 yıllığına sözleşme imzalanan Ender Alkan ile yollar ayrıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kulübümüz, Futbol A Takımımızın 2021-2022 sezonu 11. haftasından bu yana teknik direktörlük görevini yürüten Ender Alkan ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı alınmıştır. Ender Alkan ve ekibine kulübümüze vermiş oldukları emekleri için teşekkür eder, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar dileriz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA