YENİ VALİ BİTMEYEN BAĞLANTI YOLUNU İNCELEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİ VALİ BİTMEYEN BAĞLANTI YOLUNU İNCELEDİ


 

Mersin’in yeni Valisi Ali Hamza Pehlivan, 2019 yılında tamamlanması planlanan ancak bir türlü tamamlanamayan MTOSB-otoban bağlantı yolu çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, yapım çalışmalarının devam ettiği Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin otoban bağlantı yolunda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı. Vali Ali Hamza Pehlivan, D-400 Karayolundaki mevcut ağır taşıt trafiğini azaltmak ve ticaretin daha da geliştirilmesi amacıyla yapım çalışmaları devam eden bağlantı yolunda gelinen son aşama hakkında, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan’dan ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

İki bölüm halinde çalışmaların devam ettiği bağlantı yolunun 1.OSB’ye hizmet edecek kısmında altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Vali Pehlivan, 1.600 metre 3 şerit bölünmüş yol, 3.000 metre tek yol olarak planlanan yoldaki çalışmaların Temmuz ayı içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

MTOSB 2. Bölgeye hizmet edecek 3 şerit 9.000 metre bölünmüş yoldaki altyapı çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Vali Pehlivan, bağlantı yolundaki çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak, sanayicilerinizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağını açıkladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA