ÇUKURASMA’NIN YOLLARI YENİLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKURASMA’NIN YOLLARI YENİLENDİ


 

Gülnar Belediyesi yol bakım onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çukurasma Mahallesinde bozulan yollarda parke yol bakım onarım çalışmaları yapıldı.

Haber Merkezi

 

Gülnar Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında kilit parke taşı üretim tesisinde imal ettiği parke ve bordür taşlarını, ihtiyaç duyulan noktalara döşüyor.

Bu kapsamda Gülnar Belediyesi ekipleri tarafından, Çukurasma Mahallesinde bozulan yollarda parke yol bakım onarım çalışmaları hızla yapılıyor. Bölgede ikamet eden vatandaşların sık kullandığı yollar, kilitli parke taşı döşenerek kaliteli hale getiriliyor.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; ''Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Program dahilinde gerçekleştirdiğimiz kilitli parke döşeme çalışmalarımızı Çukurasma Mahallemizde devam ettirdik. Yeni yollarına kavuşacak olan mahallemizin değerli halkı, çalışmaların tamamlanmasıyla rahat bir nefes alacak. Gülnar ilçemizde bulunan mahallelerimizin büyük bir bölümü parke taşlı yollarla ve asfaltla tanıştırdık. Parke taşı döşeme çalışmalarımızın yanı sıra stabilize ve asfalt öncesi zemin hazırlığı çalışmalarımı da son hızıyla sürdürüyoruz. Hedefimiz tüm mahallelerimizde konforlu, güvenli ulaşımı sağlamak, daha yaşanılabilir bir Gülnar inşa etmektir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA