İŞ-KUR’DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞ-KUR’DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM


 

Haber Merkezi

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Mersin Üniversitesi (MEÜ) Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü işbirliği ile MEÜ’de öğrenim gören engelli öğrencilere yönelik iş kulübü ve engelli iş koçları etkinliği gerçekleştirildi.

Eğitimde önce Mersin İŞKUR iş kulübü liderleri Nilgün Deli, Ahmet Turna ve İsmail Karaman "kendini tanıma, ifade etme, iş arama kanalları, özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri" konularını içeren eğitim verdi. Ardından Mersin İŞKUR engelli iş arayanlara yönelik danışmanlık yapan iş koçlarından Hümeyra Algan, 'İŞKUR kurum hizmetleri, danışmanlık faaliyetleri, engelli iş arayanlara yönelik hibe destekleri, kamu ve özel sektör iş arama süreçleri' konularında sunum yaptı.  Sunum sonunda, iş koçu Algan ile Mersin İŞKUR engelli iş arayanlara yönelik danışmanlık yapan iş koçları Esra Pekşen ve Hacer Kılınç, MEÜ Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Gülcan Boyraz ile katılımcı öğrencilerin sorularını yanıtla. Etkinlik sonunda gelecek programlar için ortak çalışmalar hakkında  görüşmeler gerçekleştirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA