ÇADIR KAMP ETKİNLİĞİ EĞİTİM İŞ BULUŞMASINA DÖNÜŞTÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇADIR KAMP ETKİNLİĞİ EĞİTİM İŞ BULUŞMASINA DÖNÜŞTÜ


 

Haber Merkezi

 

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Mersin Şubesi, üyeleriyle birlikte Mezitli Kuyuluk Tabiat Parkı'nda çadır kampı düzenledi. Uzun süren pandemi dönemi sonrasında Eğitim İş üyeleri, doğayla baş başa sadece bir kamp değil programında sanatsal, kültürel ve sportif etkinlikler de olan çadır kampını 200 kişilik üye ve misafir topluluğuyla gerçekleştirdi. Doğa Kampı daveti sosyal medyada Şube Başkanı Yakup Tekin tarafından sadece Mersin Eğitim İş üyelerine değil Türkiye geneline yapıldı.

Çorum, Gaziantep, Nevşehir, Hatay ve Ankara'dan gelen Eğitim İş üyeleri bir araya gelip büyük bir Eğitim İş buluşması gerçekleştirdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da kamp alanını ziyaret ederek, üyelerle sohbet etti.

Üç resim sanatçısının tablolarının sergilendiği alanda şair üyeler şiirler okurken, çeşitli etkinliklere imza atıldı. Doyasıya müzik ve eğlencenin geç saatlere kadar yaşandığı festival havasında bir etkinlik olan buluşmada, kurumsallık adına etkinliğe katılan 75 çadır sahibine katılım teşekkür belgesi verildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA