“ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENDİK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENDİK”


 

Play-Off Yarı Final ilk maçında Perşembe günü Orduspor ile deplasmanda karşılaşacak olan İçel İdman Yurdu, şampiyonluk yolunda kenetlendi.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Mersin basını ile buluştu. Basın Sözcüsü A. Halim Yiğit, Teknik Direktör Ender Alkan ve Yardımcı Antrenör Mertcan Cımbılaz’ın katıldığı buluşmada Play-Off’lar öncesi merak edilenlere yanıt arandı.

 

“ONURLU BİR YOLDA BÜYÜK ADIMLAR ATIYORUZ”

Play-Off Yarı Final ilk maçında Perşembe günü Orduspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kırmızı Lacivertlilerde Basın Sözcüsü Yiğit, “Burada bir amaç için kenetlendik. Onurlu bir yolda büyük adımlar atıyoruz. Bugün küllerinden doğurduğumuz Mersin İdman Yurdu gerçeğini hep birlikte yaşıyoruz. 2018 yılında “En Karanlık Gece Biter, Güneş Yeniden Doğar” sloganı “O Güneş Bir Daha Doğmayacak” şekline dönüşmüştü maalesef. Bugün o güneş doğmaya başladı. Bu kulübü Allah’ın izniyle hep birlikte hak ettiği yerlere taşıyacağız. Mersin yerel basınının bizlere verdiği gücün ve desteğin farkında olarak hareket ediyoruz. İlerleyen zamanlarda umarım Kulüp Başkanımız Metin Saltık ve tüm yönetimimizle bir araya gelerek şampiyonluk duygusunu yaşayacağız. Şampiyonluk yolunda tüm Mersin halkını 17 Mayıs Salı Mersin Stadyumu’na bekliyoruz” dedi.

 

“BU ATEŞİ SİZLERLE BERABER SÜRDÜRECEĞİZ”

Teknik Direktör Ender Alkan ise, desteklerinden dolayı kent basınına teşekkür etti. İlk geldiği günden beri, iyi bir şehre ve kulübe geldiğinin farkında olduğunu söyleyen Alkan, “Futbolu sadece maç kazanmak ve kaybetmekten ibaret olduğunu düşünmekten ziyade bir sosyal faaliyet olarak düşünmek gerekiyor. Futbol branşı hayatın ta kendisidir. Bazen başarılı bazen başarısız oluyoruz ama ben bu işi her zaman insanları mutlu etmek için yapıyorum. Bu yolda sizlerin desteği de çok önemli çünkü sizlerin dışarıya verdiği imaj insanları etkiliyor. Başkanımız ve yönetimimizle yaktığımız bu ateşi sizlerle beraber sürdüreceğiz inşallah. Maça gelen taraftar sayımız arttı. Bunu artırırsak geleceğe güzel bir kulüp bırakırız. Bu yıl birçok rekor kırdık ama eksiklerimiz de vardı. Daha iyisini yapabilirdik. Bunu ben ve futbolcularım da biliyor. Ama takım olarak bu şehre o şampiyonluğu getirmek istiyoruz. Bizlere inanın. Bizi eleştirirken rakiplerimizi de bakın. Üçünü de yendik. Kolay rakip değiller tabiki hepsi güçlü rakipler. Büyük yatırım yapmışlar. Ama biz Mersin İdman Yurdu’yuz. Yönetimimiz, takımımız ve şehrimiz güçlü. İnşallah hep beraber başaracağız” diye konuştu. 

 

“İYİ KONSANTRE OLMAMIZ LAZIM”

Takım olarak şampiyonluğu istediklerini söyleyen Alkan, “Son maçta biz 10 farklı oyuncu ile oynadık. Şunu gördüm tüm oyuncularım çok coşkulu ve arzulu mücadele ediyor. Giderek yükselen bir grafiğimiz var. Zaman zaman tökezledik ama sonu iyi biten her şey iyidir. Önümüzdeki maçlar çok önemli. Orada iyi konsantre olmamız lazım. İyi bir oyun, inanç ve inatla beraber bu iş olur. Bir gerçek var o da hakeden şampiyon olacak. Bizler sahada doğru oyun oynayarak bu şehre şampiyonluk getireceğiz. Takımın havası iyi, taraftarın desteği, yönetimin inancı fazla. Biz şu an çok iyi değiliz ama onlar da bizden iyi değiller. Biz şampiyon olacağız inşallah” ifadelerini kullandı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA