MEÜ’LÜ ATICILAR İLK 4’TE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’LÜ ATICILAR İLK 4’TE


 

Mersin Üniversitesi Engelsiz Yaşam Birimi öğrencileri, Atıcılık Müsabakasında Türkiye’de ilk dört sıra içerisinde yer aldı.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Engelsiz Yaşam Birimi öğrencileri Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Sakarya Serdivan Spor Salonunda gerçekleştirilen Ünilig Atıcılık Müsabakasına katıldı. Atıcılık müsabakasında MEÜ’yü farklı fakültelerden (engelli ve gönüllü öğrencilerimizden oluşan) kadın-erkek sporcu takımları ile antrenör Mert Vural ve Birim Koordinatör Öğr. Gör. Gülcan Boyraz temsil etti.

MEÜ, ilk defa temsil edildiği havalı atıcılık kategorisinde yıllardır bu kategoride mücadele eden üniversiteleri geride bırakarak Türkiye’de ilk dört sıra içerisinde yer aldı ve anlamlı bir başarı elde etti.

Müsabaka sonrası süreci değerlendiren Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Gülcan Boyraz, üniversiteyi havalı atıcılık kategorisinde ilk defa temsil eden öğrencilerin Engelsiz Yaşam Birimindeki özel gereksinimli (engelli) ve gönüllü öğrencilerin olmasının  ve haklı sevincini yaşadıklarını söyledi.

Öğr. Gör. Gülcan Boyraz, “Bu süreçte özveri ile çalışan ve hiçbir antrenmanı kaçırmayan başta özel gereksinimli (engelli) ve gönüllü öğrencilerimize, öğrencilerimizin yeme içme düzeninden, uyku düzenine, antrenman saatlerinden dinlenme zamanlarına kadar tüm süreçlerinde onlara birebir danışmanlık hizmeti vererek Engelsiz Yaşam Birimimizdeki engeli olan öğrencilerimize yönelik tüm uyarlama ve düzenlemeleri yapan antrenörümüz Mert Vural’a ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ile tüm üniversite yönetimine teşekkür ederiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA