SİLİFKE’DE KARİYER GÜNÜ DÜZENLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE’DE KARİYER GÜNÜ DÜZENLENDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu Silifke Hizmet Merkezi ile Selçuk Üniversitesi Taşucu Meslek Yüksekokulu işbirliğinde turizm temalı Kariyer Günü’ne öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Selçuk Üniversitesi Taşucu Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Silifke Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Devecioğlu, Selçuk Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Ceylan, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar ile otellerin ve turizm firmalarının yetkilileri katıldı.

Açılışta konuşma yapan Silifke Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Devecioğlu, Selçuk Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ile olan işbirliklerinden memnun olduklarını belirterek İŞKUR hizmetlerinden öğrencilerin mezun olmadan bilgi sahibi olmasının önemine dikkat çekti. Selçuk Üniversitesi MYO Müdürü Sn. Doç. Dr. Yusuf Ceylan öğrencilere kariyer günleri ile kendilerine sunulan fırsatları iyi değerlendirmesi temennisinde bulundu.

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Nurettin Kaynar ise Silifke’nin ticari hayatı hakkında öğrencilere bilgiler paylaştı. Kariyer Gününde Mersin İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları Deniz Laçin ve Huriye Küçük Özer tarafından İşkur Kampüste sunumu yapılarak iş arama becerileri, mülakat teknikleri hakkında öğrencilere eğitim verildi.

Kariyer Günleri öğrencilerin stant ziyareti yaparak katılımcı firma yetkililerinden otellerindeki staj ve iş olanakları hakkında bilgiler alınması ve başvuru yapması ile son buldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA