KADIN VE GENÇLERDEN CUMHURİYET İÇİN DESTEK İSTEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADIN VE GENÇLERDEN CUMHURİYET İÇİN DESTEK İSTEDİ


 

ADD Mersin Şubesi’nin yeni yönetim kurulu üyelerinin tanıtıldığı toplantıda konuşan Başkan Serdar Erkan, özellikle kadın ve gençleri Cumhuriyetin 100. Yılında yapacakları çalışmalara destek vermeye davet etti.

Hediye Eroğlu

 

Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulu yapılan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Mersin Şubesi’nin yeni yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna tanıtıldı. Şube binasında gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan yine Başkan Serdar Erkan 5 Mart 2022 günü 14. Olağan Genel Kurulunda seçilen yeni yönetim kurulunun ilk toplantısında görev dağılımını yaparak 'birlikte karar almak, birlikte üretmek ve birlikte yönetmek' ilkesi ile çalışmalarına başladığını kaydetti.

Yönetim kurulunun ilk toplantısında alınan karar gereği kendisinin şube yönetim kurulu başkanı, Hülya Özdemir’in ise başkan yardımcısı olarak görevlendirildiğini anlatan Erkan, Kamer Gülbeyaz’ın Şube Yazmanı, Alpay Başlı’nın Şube Saymanı, İsmet Mavi, Filiz Ataizi,    İsmet Mavi, Müşerref Derin, Hasan Hüseyin Eser ve Sedat Berk’in ise üye olarak görev aldığını kaydetti.

 

“TOPLANTILARIMIZI ASİL VE YEDEK ÜYELERİMİZLE YAPACAĞIZ”

Yönetim kurulu toplantılarını ve çalışmalarını asıl üyelerinin yanında Emine Demir, Mehmet Salıcı, Aliye Togaç, H. Gürsel Uçgun, Ayla Koçışk, Mürsel Çiftçi, Rahmiye Deniz, Ahmet Şimşek ve Kumsal Ölçer’den oluşan yedek üyeleri ile birlikte yapacaklarını anlatan Erkan,

 

“Önümüzdeki günlerde, Covid-19 salgın koşulları dikkate alarak şubemizin açık olacağı tarihleri belirleyeceğiz. Başta '100. Yıl Hazırlık Komisyonu' olmak üzere diğer komisyonlarımızı ilan ederek çalışmak isteyen üyelerimizle birlikte taslak çalışma programımız en kısa sürede kesinleştirerek duyuracağız” dedi.

 

“CUMHURİYETİMİZ YILDIZ GİBİ PARLIYOR”

Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının ortak paydası olduğunu vurgulayan Erkan şunları söyledi: “Cumhuriyetimiz, anayasamızda yer alan, üniter, laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olarak tanımlanmıştır. Atatürk’ün kuruluşundan beri savunduğu 'Tam bağımsızlık ile Yurtta barış ve Dünya'da Barış' ilkeleri BOP projesi ile Orta Doğuda ve Afganistan'da paramparça edilen ülkeler dikkate alındığında, içten ve dıştan, örtülü veya açık emperyal manüplasyon ve operasyonlara rağmen bölgesinde yıldız gibi parlamaktadır.”

 

GENÇLERİ VE KADINLARI DAVET ETTİ

Erkan, tüm yurttaşların yanında özellikle gençleri ve kadınları Cumhuriyetin 100. yılını birlikte kucaklamak üzere, şube çatısı altında çalışmalarına destek vermelerini isteyerek

aydınlanma ve çağdaşlaşma yolunda yapacakları onurlu yürüyüşe davet etti.

Başkan Erkan’ın konuşmasının ardından programa katılan asil ve yedek üyeler kendilerini tanıttı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA