TOROSLAR ZABITASINDAN, ETİKET VE TERAZİ DENETİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR ZABITASINDAN, ETİKET VE TERAZİ DENETİMİ


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede kurulan semt pazarlarında etiket, terazi ve tezgâh önlüğü kontrolü yaptı. Vatandaşların alışverişlerinde mağdur olmaması, kaliteli ve güvenli hizmet alabilmesi amacıyla denetimlerini sürdüren ekipler; market ve zincir marketlerin ardından semt pazarlarını denetledi. Hijyen kurallarının da dikkate alındığı pazar denetimlerinde haksız rekabeti önlemek amacıyla kayıt dışı seyyar olarak satış yapan şahıslara da geçit vermeyen ekipler, terazilerin tezgâh önlerinde olması, etiketlere ürünlerin kilo fiyatlarının yazılması konusunda pazar esnafını uyardı. Kurallara uyan pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlar ise denetimlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.

 

“DENETİMLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR”

Konuyla ilgili açıklamaya yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, önceliklerinin halkın sağlığını korumak olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla ilçemiz genelinde denetimlere aralıksız devam ediyoruz. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları ve maddi açıdan zarar görmemeleri için semt pazarlarında etiket ve terazi kontrolü yaptı. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşlarımız, istek ve taleplerini belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak iletebilirler” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA