HER ŞEY SÜPER İÇİN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HER ŞEY SÜPER İÇİN


 

Mersin 1’nci Amatör Ligde şampiyonluk yarışı nefesleri kesiyor. 5 grupta mücadele eden ekipler ilk 2 sırayı alan takımlar play-off maçlarına çıkacak.

ALİ ŞANLI

 

Kazananların Süper Amatör Lige çıkacağı Mersin 1’nci Amatör Ligde yarış nefes nefese geçiyor. Erdemli grubunda Tömükesnafspor ve Limonspor ilk 2 sırayı alıyor, Silifke grubunda Silifke İdman Yurdu lider olurken 2’nci ise Mut İdman Yurdu play-off’a en yakın ekipler.

Mersin merkez 2 grup bulunuyor. 1.grupta Binevlerspor 1’nci 2’nci lig koltuğunda Burhanlıspor play-off’un en güçlü adayları. Merkezde ki diğer grupta Demirtaşgücü ve Kaleköy ilk 2 sırayı alıyor.Tarsus grubunda Kanalspor ve Reşadiyespor play-off yolunda emin adımlarla ilerliyor.

 

LİMON IŞIL IŞIL

İlk yılında başarıdan başarıya koşan Limonspor Erdemli grubunda liderliği sürüyor. Play-off yolunda emin adımlarla ilerleyen Limonspor Süper Lige çok yakın. Erdemli’nin yükselen değeri olarak görülen Limonspor’un başarısı büyük destek görüyor.

 

BU DEFA OLACAK

Her yıl lige şampiyonluk parolası ile başlayan Demirtaşgücü bu sezon istediğini alacak gibi. Güçlü bir kadro kuran, grubunda lider olan Demirtaşgücü 1’nci amatörde bu sezon çok farklı görüntü çizen ekip en iyi takımlar arasında yer almayı başardı.

 

TARSUS’UN YÜKSELEN DEĞERİ

Tarsus’un köklü takımlarından Kanalspor Tarsus grubunda liderliğini sürdürüyor. Daha önce bir çok defa Süper Amatör ligde mücadele eden ekip oynadığı futbol ile başarı


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA