DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DÜĞÜM ÇÖZÜLÜYOR


 

BAL’da bu hafta oynanacak kritik maçların ardından bir çok takımın hedefi netleşmesi bekleniyor.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Ligde 13’ncü hafta geride kaldı. Silifke Belediyespor liderliğini korurken Mersin 33 FK’da çöküş sürüyor. İdman Yurdu 1925 ise ligde ilk defa farklı galip gelerek il sıralamasında dengeleri değiştirdi. Erdemli Belediyespor ayağına gelen kısmeti teperek kendini bir bakıma ateşe attı. 13’ncü hafta 4 Mersin ekibi içinde Silifke ve İdman Yurdu 1925 ekipleri için verimli geçmiş oldu. Bu hafta oynanacak olan kritik maçların ardından bir çok takımın hedefi netleşmesi bekleniyor.

 

LİDERLİĞİ SEVDİ

Aylardır liderlik koltuğunda oturan Silifke Belediyespor ligin 13’ncü haftasında ligin dişli ekiplerinden Sarıçam Kürkçüler’i konuk etti. Maça hızlı ve istekli başlayan Silifke temsilcisi zaman zaman zorlansa da attığı 2 güzel golle 3 puanı almasını bildi. Puanını 33’e çıkaran Silifke Belediyespor bu hafta sonu kritik maça çıkacak.

Mersin derbisinde Mersin 33 FK ile karşılaşacak olan Silifke Belediyespor’da tüm hesap kitap galibiyet üzerine yapılıyor. Bilindiği gibi ilk yarı oynanan maç olaylı geçmiş. Oyunun son dakikaları oynanmamıştı.

 

ERDEMLİ KISMETİ TEPTİ

Son dönemlerde yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen Erdemli Belediyespor hafta sonu oynadığı maçta öne geçmesine rağmen skoru koruyamayınca sahadan boynu bükük ayrıldı. Ligde şampiyonluğu hedefleyen Kozanspor’a konuk oldu. Maça iyi başlayan Erdemli temsilcisi maçta ilk golü atan ekip de oldu. Ancak atılan golden sonra geriye yaslanan, atak geliştirmekte sıkıntı yaşayınca tüm hesaplar karıştı.

Maçın son bölümlerinde yenen 2 golle birazda 2-1 geriye düşen Erdemli Belediyespor zirve hesabı yaparken kendini yeniden İl sıralaması hesabı içinde buldu. Erdemli Belediyespor hafta sonu  kendi evinde lig 2’ncisi Adana 1954 FK ile oynayacak. Bu maç bir bakıma kader maçı olacak.

 

MERSİN FK BİLDİĞİNİZ GİBİ

Ligde en büyük hayal kırıklığı yaşayan, umduğunu bulamayan Mersin 33 FK ligin 13’ncü haftasında bozguna uğradı. Hafta sonu Adana 1954 FK’ya konuk olan Mavi Beyazlı ekip çok kötü bir maç çıkardı. Şampiyon adayına direnemeyen Mersin ekibi kalesinde 6 gol görerek sahadan 6-0 mağlubiyet ile ayrıldı.

Kötü sezon geçiren Mersin 33 FK il sıralamasında 3’ncü sırada kalarak lige tutunma şansını azalttı. Bu hafta sonu Mersin derbisinde lider Silifke Belediyespor’u konuk edecek olan Mersin 33 FK nasıl bir maç çıkaracağı şimdiden merak konusu oldu.

 

DİRENİYORLAR

Zar zor lige giren, sezon içinde bir çok oyuncusunu kaybeden, teknik adamla yollarını ayıran İdman Yurdu 1925 lige ilk veda eden ekiplerin başında geliyordu. Hiç kimsenin hesaba katmadığı Kırmızı Lacivertli ekip Düziçispor FK ekibini 7-0 yenerek ligin matematiğini değiştirdi. Puanını 14’de çıkaran Kırmızı Lacivertli ekip Mersin 33 FK ile puan farkını 2’ye düşürdü.

İdman Yurdu 1925 hafta sonu Sarıçam Kürkçüler’e konuk olacak. Olası bir galibiyette ligde kartların yeniden karılmasını sağlayacak.

 

HAFTANIN FUTBOLCUSU

Ligde zor günler geçiren İdman Yurdu 1925 hem rakipleriyle , hem de ekonomik krizle mücadele ediyor. Zor şartlarda sahaya çıkan Kırmızı Lacivertli ekipte futbolcular ekstra performans göstererek mucizeyi kovalıyor. Böyle ortamda hafta sonu Düziçispor’u 7-0 yenerken bir oyuncu ön plana çıktı. Takım olarak gününde olan İdman Yurdu 1925 ekibinde Düziçispor ağlarına 4 gol bırakan Mehmet Uzun haftanın futbolcusu seçildi.

 

HAFTANIN TEKNİK ADAMI

Takımı ayakta tutmaya çalışan, herkesin küme düştüğü söylemleri içinde takımını maçlara hazırlayan İdman Yurdu 1925’in tecrübeli teknik adamı İsmail Güzel takımın farklı galip gelmesinde büyük rol oynadı. Bu hafta başarılı teknik adam kürsüsüne oturmayı başardı.

 

HAFTANIN TAKIMI

Lige sorunlu başlayan, ikinci yarıya ise girip girmeyeceği son güne kadar belli olmayan İdman Yurdu 1925 şartları zorlayarak maçlara çıkıyor. Sahaya Mersin’li genç oyuncularla çıkan İdman Yurdu 1925 verdiği onur mücadelesi ayakta alkışlanıyor. Hafta sonu 7-0 galip gelerek puanını 14’de çıkaran Kırmızı Lacivertli ekip kısıtlı kadrosu ile haftanın takımı olmayı başardı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA