NORMAL SEZON BİTTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NORMAL SEZON BİTTİ


 

Mersin Süper Amatör ligde A grubunda normal sezon bitti. B grubunda ise hafta sonu son hafta maçları ile tamamlanacak.

Ali şanlı

 

Her iki grupta da play-off’a kalan takımlar belli olurken lige veda eden ekipler ise A grubunda Gülnar Belediyespor ligden çekildiği için ilk veda eden takım olmuştu. B gurubunda düğüm son hafta belli olacak.

 

LİDER FARK YARATTI

A grubunda lider Anamur Belediyespor Erdemlispor’u 6-1 yenerek normal sezonu tamamladı. Ligin son maçında sezon içinde fazla forma şansı bulamayan oyuncuların forma giydiği maçı 6-1 kazanarak lige farklı noktaladı. 42 puan ile normal sezonu lider tamamlayan Anamur Belediyespor artık play-off maçlarını düşünmeye başladı. Play-off büyük olasılıkla 15 gün içinde oynanması planlanıyor.

 

HOMURLU’DAN BÜYÜK BAŞARI

Belediye takımlarının yoğun olduğu grupta hepsini geride bırakarak play-off oynamaya hak kazanan Homurlu 1951 Spor ligde finali de görkemli yaptı. Ligin son haftasında Toroslar Belediyespor’u 2-0’la geçen Homurlu’da artık tüm hesaplar play-off maçlarında nasıl başarı elde edilir olacak. 2 gün izin yapacak olan Homurlu kendi tesislerinde play-off maçları için hazırlıklara başlayacak.

 

AKDENİZ ESKİ GÜNLERİNDEN UZAK

Sezonu boş geçiren iki ekip hafta sonu Tarsus’ta karşı karşıya geldi. Ligin son maçında 2 hedefsiz ekip Tarsus Belediyespor ile Akdeniz Belediyespor prestij maçına çıktı. Keyifsiz geçen maçı konuk ekip Akdeniz Belediyespor 3-1 kazanarak ligi galibiyet ile kapattı. Geçmiş yıllarda oynadığı her ligde üst sıralara oynayan, güçlü takım kuran Akdeniz Belediyespor bu sezon hayal kırıklığı yarattı.  

 

YOLSPOR FARK ATARAK KAPATTI

Ligin ilk haftasında Gülnar Belediyespor ligden çekilerek A grubunda küme düşen takım bir bakıma  ligin başında belli olmuştu. Yaşanan bu gelişmenin ardından alt tarafta heyecan kalmaz iken gözler play-off’a kalacak takımlara çevrilmişti. Ligin sonlarına doğru hedefsiz kalan takımlar ise artık genç oyunculara şans vererek ligi tamamlamaya çalıştı. Bu takımlardan Boynuincelispor ile Yolspor karşı karşıya geldi. Mersin Yolspor’un 8-0 kazandığı karşılaşmanın ardından her iki takımda ligi tamamlayarak sezona bol gollü veda etmiş oldular.

 

ZİRVE MAVİ BEYAZ

B grubunda normal sezonu hafta sonu oynanacak maçlarla tamamlanacak. Ligin bitimine 3 hafta kala  paly-off’akalmayı garantileyen lider  Mersin Camspor hafta sonu ligde kalma mücadelesi veren Tarsusspor’a konuk oldu. Tarsus’ta oynan maçta Tarsusspor Mersin Camspor karşılaşması 1-1 sona erdi. Tarsus bu sonuçla ligde kalma şansını büyük ölçüde garantiledi. Normal sezonu lider tamamlayan Camspor artık gözlerini play-off karşılaşmalarına çevirdi.

 

GÜCÜ YETMEDİ

Ligin son haftasına kadar play-off’u kovalayan Akdenizgücü’nün nefesi son haftalara yetmedi. Geçen hafta lider Camspor’a kaybederek lig 2’nci ligini Çukurova Birlik FK takımına kaptıran Akdenizgücü ligin son maçını kazansa da play-off’a kalamadı. Kısıtlı bütçesi, dar kadrosu ile iyi bir mücadele örneği gösteren Akdenizgücü lige tutunmaya çalışan Arpaçsakarlarspor’u 3-1 yenerek lige galibiyetle veda etti.

Arpaçsakarlarspor ise ligin son haftasında aynı puana sahip 10 Karacailyas Veteranlar ,le olmak yada olmamak maçına çıkacak. Arpaç ekibine mutlak galibiyet gerekirken Karacailyas Veteranlar’a 1 puan yetiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA