ÇBK FIRTINA GİBİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK FIRTINA GİBİ


 

Haber Merkezi

 

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 19'uncu haftasında Antalya 07 Basketbol'u konuk eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, karşılaşmayı 83-48 kazandı. 

Yenilenen Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan maça Asena Yalçın, Sinem Ataş, Temi Fagbenle, DeWanna Bonner ve Nika Baric 5'i ile hızlı bir başlangıç yapan Çukurova, ilk çeyreği 22-7 önde kapattı. Etkili oyununu ikinci periyotta da sürdüren ÇBK, soyunma odasına 43-19 üstünlükle gitti. Üçüncü çeyrekte bençteki oyuncularından da sayı katkısı alan turuncu-lacivertliler, maçın son bölümüne 61-37'lik skorla girdi.

Kulüp Başkanı Serdar Çevirgen'in Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Asbaşkan Ali Adalıoğlu ile tribünden takip ettiği karşılaşmayı baştan sona önde götüren Çukurova Basketbol, rakibini 35 sayı farkla 83-48 geçerek, ligdeki galibiyet sayısını 14'e yükseltti. 

Mücadelenin skorer ismi 16 sayı kaydeden Çukurovalo DeWanna Bonner olurken, ev sahibinde 15 sayı ve 9 ribauntluk performansıyla dikkat çeken takım kaptanı Esra Ural Topuz, 23 puanla maçın en verimli oyuncusu olarak en plana çıktı. 

SALON: Servet Tazegül

 

HAKEMLER: Hüseyin Çelik, Uygar Kurt, Burak Durmuş,

  

ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ (ÇBK) MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: Asena Yalçın 5, Şevval Akalan 10, Melis Talay 8, Yeliz Doğan 7, Fatmanur Karakaş 1, Sinem Ataş 7, Kuanitra Holingsvorth, Temi Fagbenle 12, Tiffany Hayes 5, DeWanna Bonner 16, Esra Ural Topuz 15, Nika Baric,

 

ANTALYA 07 BASKETBOL: Gamze Takmaz 3, Candide Öztürk, Naile Çırak 12, Gmrice Davis, Sera Özelçi 10, Öykü Taşkın 2, İlsu Darıcıoğlu, Beril Albayrak 4, Jaime Nared 17, Sibel Özel,

 

1'İNCİ PERİYOT: 22-7

 

İLK YARI: 43-19

 

3'ÜNCÜ PERİYOT: 61-37

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA