MERSİN TED KOLEJİ, TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN TED KOLEJİ, TÜRKİYE YÜZME ŞAMPİYONU


 

Okul sporları 2021-2022 sezonu Gençler Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Mersin TED Koleji Türkiye Şampiyonu oldu.

Haber Merkezi

 

Okul Sporları 2021-2022 sezonu Gençler Türkiye Yüzme Şampiyonası Finali, 16-19 Şubat tarihlerinde Edirne’de gerçekleştirildi. Yarışmaya Türkiye genelindeki 40 ilden 397 sporcu katılım sağladı. Turnuvada, Mustafa Sevenay, Atakan Malgil, Bora Tokcan, Eren Sezgin, Emre Aktaş, Yağız Kaya, Tarık Safa Tekinkuş, Semih Demirbaş, Mustafa Kaan Serdar ve Antrenörleri Volkan Burak Tuncil’den oluşan TED Mersin Koleji Yüzme Erkek Takımı 18,222 Puan ile Okul Sporları tarihinin en yüksek puanını toplayarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Ayrıca Mersinli Milli ve Rekortmen Yüzücüler, Mustafa Sevenay 200 Metre Serbest’te, Atakan Malgil 400 Metre Serbest’te, Eren Sezgin 200 Metre Kelebek’te ve Nisa Gül Serdar 100 Metre Serbest’te bireysel yarışlarında Türkiye Şampiyonu olarak ülkemizi 14-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Fransa’nın Normandiya kentinde düzenlenecek olan Okul Sporları Olimpiyatları’nda (Gymnasiade) temsil etmeye hak kazandı.

Takım olarak ve 23 bireysel madalya kazanarak kente şampiyonluğu getiren TED Mersin Koleji Erkek Yüzme Takımı sporcuları ile Antrenörleri Volkan Burak Tuncil’e tebrik yağdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA