YARIŞ NEFESLERİ KESİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YARIŞ NEFESLERİ KESİYOR


 

12’ncinin haftanın geride kaldığı BAL’da lider Silifke Belediyespor deplasmanda farklı kazanarak liderliğini sürdürdü.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) 12’nci hafta geride kaldı. Lider Silifke Belediyespor deplasmanda farklı kazanarak liderliğini sürdürdü. Ligde 4’ncü sırada bulunan Erdemli Belediyespor zorlu Niğde Belediyespor’u net skorla geçerek yerini korudu. Mersin 33 FK ise liderin yakın takipçisi Kozanspor ile puanları paylaştı. Büyük ölçüde lige veda eden İdman Yurdu 1925 ligden çekilen Pozantı Gençlikspor’dan 3 puanı kaptı.

 

LİDER IŞIL IŞIL

Lider Silifke Belediyespor Düziçispor’a konuk oldu. Ligin dibine demir atmış olan Düziçispor güçlü rakibi Silifke Belediyespor karşında bir varlık gösteremedi. Konuk Silifke Belediyespor maçın mutlak hakimi olarak rahat bir 90 dakika çıkardı. Karşılaşmayı 4-0 kazanan Mersin ekibi liderliğini sağlamlaştırdı. Silifke Belediyespor hafta sonu evinde Sarıçam Kürkçüler’i konuk edecek.

 

ERDEMLİ TAKİPTE

İl sıralamasında 2’nci sırada bulunan, ligde ise 4’ncü sırada olan Erdemli Belediyespor Niğde Belediyespor’u 2-0’lık skorla geçerek avantajını korudu. Çekişmeli geçen karşılaşmada zaman zaman zorlansa da 3 puanı almasını bilen Erdemli ekibi zirveden kopmayarak yarışın içinde kaldı. Erdemli Belediyespor hafta sonu zorlu bir maça çıkacak. Lider Silifke Belediyespor’un hemen arkasında yer alan Kozanspor’a konuk olacak.

 

UMDUĞUNU BULAMADI

Sezona büyük umutlarla başlayan Mersin 33 FK umduğunu bulamadığı ligde korkulu rüyalar görmeye başladı. İl sıralamasında 3’ncü sırada bulunan Mavi Beyazlı ekip rakipleri puan kaybetmez ise şampiyonluk parolası ile başladığı lige veda edebilir. Hafta sonu ligde güçlü Kozanspor’u konuk eden Mersin FK başa baş oynanan maçta gol sesi çıkmadı. Karşılaşma başladığı 0-0 bitti. Mersin FK hafta sonu bir başka şampiyonluk adayı Adana 1954 FK ile karşılaşacak.

 

PRESTİJ MAÇLARINA ÇIKIYOR

Lige bin bir zorluklarla çıkan,devre arası bir çok oyuncusunu kaybeden İdman Yurdu 1925 ligde prestij maçlarına çıkıyor. Lige ilk veda eden ekip olan Kırmızı Lacivertli ekip ligden çekilen Pozantı Gençlikspor’dan 3 puan alsa da sırlamada ki yerini değiştirmedi. İdman Yurdu 1925 hafta sonu kendisi gibi zor süreçten geçen Düziçipor ile oynayacak.

 

HAFTANIN TAKIMI

İkinci yarıya iyi bir giriş yapan Erdemli Belediyespor bu hafta ligin güçlü ekibi Niğde Belediyespor’u güzel bir oyun sonunda attığı 2 golle 2-0 yenerek hem zirve şansını sürdürdü hem de ne kadar kaliteli bir takım olduğunu gösterdi . Galibiyetin yanı sıra saha içinde ki duruşu, rakibe saygısından dolayı haftanın takımı Erdemli Belediyespor oldu.

 

HAFTANIN FUTBOLCUSU

Sezona iyi bir başlangıç yapan, attığı ve attırdığı gollerle takımını zirve yarışında tutan yetenekli oyuncu Alp Avşin haftanın futbolcusu oldu.

 

HAFTANIN TEKNİK ADAMI

Aylardır takımını liderlik koltuğunda olmasını sağlayan, oyunu okuması, futbolcularla iletişimi Silifke Belediyespor’un tecrübeli teknik adamı Muzaffer Tozlu’yu haftanın en iyi teknik adamı koltuğuna oturtu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA