MERSİN’İN GURURU OLDULAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’İN GURURU OLDULAR


 

ALİ ŞANLI

 

Gençlik ve Spor Bakanlığının, Okul Sporları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Voleybol yarı final Müsabakaları Osmaniye’de yapıldı.

Tosyalı ve Merkez Spor Salonlarında gerçekleştirilen müsabakalara, Mersin, Antalya, Gaziantep, Hatay, Mardin, İzmir, Adıyaman, Şırnak, İstanbul ve Niğde’den toplam 192 sporcunun katılım sağladı.

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen müsabakalarda kızlarda 8 takım, erkeklerde 8 takım mücadele etti. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

 

NAMAĞLUP BİTİRDİLER

Okul Sporlarında Mersin’i temsil eden Mersin Pirireis Ortaokulu, Osmaniye İlinde düzenlenen Türkiye Voleybol Yıldız Kızlar yarıfinallerinde bütün maçlarını kazanarak Türkiye finallerine adını yazdırdı. Yetenekli genç oyunculardan kurulu takım tüm rakiplerini yenerek ilk 8 takım arasına kalmayı başardılar. 2015 yılında kurulan Volgem takımının çatısını oluşturan yetenekli sporcuların bu başarısı ayakta alkışlandı.

Okulun Beden Eğitimi öğretmeni Ahmet Çavuşoğlu, yaptığı kısa açıklamada ilk 8’e girdiğimiz için çok mutluyum. Bu başarı sporcusundan tüm okulda eğitim gören ve eğitimcilerin başarısı. Şampiyona boyunca bu süreçte bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bize gösterilen bu ilgiyle Türkiye şampiyonasında da başarılı olacağımızı düşünüyorum. Tüm sporcu kardeşlerimin emine sağlık dedi.

23-27 Mart 2022 tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenecek olan Türkiye finallerinde amaçlarının şampiyonluk olduğunu altını çizen amacımız Mersin’imize kupa getirmek olduğunu söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA