MAHALLEDE MAÇ VAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAHALLEDE MAÇ VAR


 

Finali TBMM’de oynanacak 23 Nisan Futbol Turnuvası "Mahallede Maç Var" etkinliği Mersin ’de başladı.

Haber Merkezi

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ortaklığıyla 11-13 yaş grubu çocukların katılımı ile düzenlenen 23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var' etkinliği 33 takımdan, 363 Sporcunun katılımıyla Mersin'de başladı.

21-28 Şubat 2022 tarihleri arasında Mersin'de yapılacak olan turnuvanın başlama vuruşunu Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar ile Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş yaptı. 11-13 yaş grubu çocukların katılım sağladığı futbol turnuvasında maçlar, 11 sporcudan oluşan takımlar 20’şer dakika ve 2 devreli oynanacak. Final karşılaşmasının TBMM’de yapılması planlanan 'Mahallede Maç Var' etkinliği sonunda, dereceye giren takım oyuncularına TBMM tarafından birinci takıma tablet, ikinci takıma elektrikli scooter ve üçüncü takıma drone hediye edilecek.

Bugün başlayan ve Finali TBMM'de oynanacak 23 Nisan Futbol Turnuvası "Mahallede Maç Var" etkinliği 28 Şubat 2022 tarihinde tamamlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA