ÇBK’NÝN SON 8’DEKÝ RAKÝBÝ BC PROMETEY | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK’NÝN SON 8’DEKÝ RAKÝBÝ BC PROMETEY


 

Haber Merkezi

 

FIBA Kadýnlar Avrupa Kupasý (EuroCup Women) son 8 turunda Ukrayna temsilcisi BC Prometey ile eþleþen Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yeniþehir Belediyesi'nde Koç Aziz Akkaya, "Gücümüzün farkýndayýz ve Bulgaristan'a kazanmak için gidiyoruz" dedi.

Kupada þampiyonluk hedefleyen ve önemli isimleri kadrosuna katan turuncu-lacivertliler, BC Prometey maçýnýn hazýrlýklarýný sürdürdü. Tesislerde Baþantrenör Aziz Akkaya nezaretinde gerçekleþtirilen antrenmanda Prometey müsabakasýnýn provasý yapýlýrken, oyuncularýn performansý teknik ekibi memnun etti. Rakibin 93 sayý ortalamasýyla oynayan ve çok fazla üçlük denemesinde bulunan tempolu bir takým olduðunu dile getiren Baþantrenör Akkaya, "Ýyi müdafaa yapmak, onlarý kendi oyunundan uzaklaþtýrmak temel hedefimiz. Biz gücümüzün farkýndayýz ve Bulgaristan’a kazanmak için gidiyoruz" diye konuþtu.

 

"TURU GEÇECEÐÝZ"

Takým Kaptaný Esra Ural Topuz ise "Artýk EuroCup’ta son 8 turundayýz. Bu aþamadan sonra her takým çok güçlü. Bizim hedefimiz tek tek turlarý geçip kupada mutlu sona ulaþmak. BC Prometey iyi bir takým ancak biz de çok iyi bir þekilde hazýrlandýk ve turu geçeceðimize inanýyorum" ifadesini kullandý. 

Ukrayna-Rusya krizi nedeniyle Bulgaristan'ýn Filibe (Plovdiv) kentinde oynanacak olan maç 24 Þubat Perþembe günü  TSÝ 21.00'de baþlayacak. Taraflar eþleþmenin rövanþýnda, 2 Mart Çarþamba günü saat 19.00'da Mersin Servet Tazegül Spor Salonu'nda karþýlaþacak.

Öte yandan ÇBK'nýn da boy göstereceði son 8 maçlarý FIBA tarafýndan çeyrek final olarak adlandýrýlsa da, asýl çeyrek final karþýlaþmalarý bu maçlarýn ardýndan tur atlayacak 4 takým ile EuroLeague'den gelecek 4 ekip arasýnda oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA