ERTELENEN MAÇLAR OYNANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERTELENEN MAÇLAR OYNANDI


 

Erteleme maçların oynanması ile Süper Amatör’de Camspor liderliğini sürdürürken, alt tarafta ligde kalma mücadelesi de tüm hızıyla devam etti.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör ligde normal sezonun tamamlanmasına 1 hafta kaldı. Ancak ligde son hafta oynanması yerine kötü hava koşullarından dolayı ertelenen maçlar oynatılmasına karar verilmişti. Erteleme maçlarında 5 karşılaşma oynandı. Lider Camspor net bir galibiyetle liderliğini sürdürürken alt tarafta ligde kalma mücadelesi de tüm hızıyla devam etti.

 

CAMSPOR NET SKORLA KAZANDI

B grubunun lideri Mersin Camspor Mersin Ormanspor’a konuk oldu. Lider Camspor rahat bir doksan dakika çıkardığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak liderliğini sürdürdü. Play-off için büyük avantajla yoluna devam eden Mavi Beyazlı ekip hafta içi oynanacak olan erteleme maçını da kazanarak son haftaya avantajını taşımak isteyecek.

 

HESAPLAR PLAY-OFF İÇİN

Çukurova Birlik FK Karacailyas Veteranlar’ı konuk etti. Çekişmeli ve keyifli geçen maçta Çukurova karşılaşmayı 3-1 kazandı. Play-off’a bir adım daha yaklaşan Çukurova Birlik hafta içi oynanacak olan erteleme maçını şimdiden düşünmeye başladı. Erteleme maçını da kazanarak son haftaya avantajlı girmek isteyen Çukurova play-off maçlarına sorunsuz gitmek istiyor.

Lige tutunmaya çalışan Karacailyas Vetaranlar ise bu maçtan çok son hafta oynayacağı, maçı alanın ligde kalacağı Arpaçspor maçını düşünüyor.

 

AKDENİZGÜCÜ TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

Play-off’lara kalmak isteyen Akdenizgücü Çukurova Birlik FK ile 2’nci lig mücadelesi veriyor. Akdenizgücü evinde ağırladığı Tarsusgücü’nü 3-0 geçerek umutlarını tazeledi. İyi bir maç çıkaran Akdenizgücü hafat içi erteleme maçını kazanarak rakibi Çukurova Birlik ekibinin puan kaybetmesini bekleyecek.

 

HOMURLU FARKLI GELİYOR

Geçen hafta 10-0 kazanan Homurlu 1951 Spor bu hafta da Yolspor’u 5-3 yenerek ne kadar golcü bir takım olduğunu gösterdi. A grubunda play-off’u büyük ölçüde garantileyen Homurlu ligde geriye kalan 2 maçını da kazanarak play-off maçlarına odaklanmak istiyor. Homurlu hafta içi erteleme maçına çıkarak play-off öncesi galibiyet alarak morallenmek istiyor.

 

YENİLENMİŞ TARSUSSPOR

Tarsus İdman Yurdu’nun pilot takımı olan Tarsusspor devre arası yaptığı takviyelerle ligde kalma umutlarını artırdı. Erteleme maçında K.Milliye ekibini 6-0 gibi farklı bir skorla geçen Tarsus ekibi ligde kalama şansını bir hayli artırdı. Hafta içi oynanacak olan bir başka erteleme maçında ise yeni transferlerini kullanamayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA