İÇEL, LİDERE DİŞ GEÇİREMEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL, LİDERE DİŞ GEÇİREMEDİ


 

Play-Off mücadelesi veren İçel İdman Yurdu, evinde lider Erokspor’a diş geçiremeyerek sahadan 0-0’lık skorla ayrılmak zorunda kaldı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Play-off mücadelesi veren İçel İdman Yurdu’nun konuğu lider Esenler Erokspor oldu. Mersin Stadyumu’nda oynanan maçta her iki takımda ideal 11’ne yakın kadroyla sahaya çıktı. İlk yarım saatte ekipler bir birini tarttı. Zaman zaman konuk ekip yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. Kırmızı lacivertli ekip ilk yarınım son bölümlerinde istediği gol fırsatını bulsa da amacına ulaşmadı. İlk yarı gol sesi çıkmadan bitti 0-0.

İkinci yarıya her iki takımda 11’lerini koruyarak sahaya çıktı. Ev sahibi İçel idman Yurdu ilk yarıya gören daha hareketliydi. Özellikle 2. Bölgede topla daha çok oynayan kırmızı lacivertlii ekip buldukları etkili ataklarda istediğini alamadı. Konuk ekip daha çok kontra ataklarla etkili olmaya çalışa da onlarda gol atmayı beceremedi. Maçın son bölümlerinde iki takımda öne geçme fırsatı buldu. Ancak bunları da değerlendiremedi. Ve maç her iki takımında hanesine 1’er puan yaIldı0-0.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA